7 τέλεια τσουρέκια (όχι μόνο) για το Πάσχα
Όλοι ξέρουμε ότι το πρωινό μας για την επόμενη εβδομάδα θα είναι αφράτες φέτες τσουρεκιού με βούτυρο και μέλι
Γεμιστά, με επικάλυψη ή χωρίς, τα τσουρέκια (εντάξει, και τα σοκολατένια αυγά) είναι ο λόγος που εμείς οι γλυκατζήδες ανυπομονούμε για το Πάσχα. Ποιο κοκορέτσι και ξεροψημένες πετσούλες από το αρνί; Φέρτε σας παρακαλώ ένα σοκολατένιο τσουρέκι να καρδαμώσουμε. Εξάλλου όλοι ξέρουμε ότι το πρωινό μας για όλη την επόμενη εβδομάδα θα είναι αφράτες φέτες τσουρεκιού με βούτυρο και μέλι. Αμήν.
Κωνσταντινίδης
Το σωστό, το παραδοσιακό, το πολίτικο τσουρέκι. Αν θες κάτι πιο…πληθωρικό, αυτό το Πάσχα μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου (custom made τσουρέκι) επιλέγοντας τη γέμιση και την επικάλυψη που θες να έχει. Σε 10 καταστήματα σε όλη την Αθήνα.
Φλέιβορ
Τσουρέκι με μαστίχα, μαχλέπι και ξύσμα από βανίλια Μαδαγασκάρης. Το κλασικό. Γιατί το μη κλασικό ξεκινάει από τη γέμιση cookies με επικάλυψη πραλίνας γάλακτος και φτάνει μέχρι την αλατισμένη καραμέλα βουτύρου με κομματάκια βάφλας. Άσ’ τα σου λέω! Ερμού & Νίκης, Σύνταγμα, 210 3237736 και σε 10 ακόμη καταστήματα σε όλη την Αθήνα.
Full Spoon
Το πιο βουτυρένιο τσουρέκι του κόσμου φτιάχνεται με μια πολίτικη μυστική συνταγή του 1935. Αν θες μπορείς να το συνδυάσεις με ζεστή σοκολάτα, καβουρδισμένο αμύγδαλο και παγωτό. Αλλά είναι εξίσου τέλειο και σκέτο. Ερμού 123, Μοναστηράκι, 216 8003006
Τάσος
Παραδοσιακό, πασπαλισμένο με φιλέ αμυγδάλου, μαστιχωτό και αφράτο σαν σύννεφο. Ο Τάσος μπορεί να είναι πασίγνωστος για την τυρόπιτα κουρού και τα νεγράκια του, το τσουρέκι του όμως είναι μυστικό σουξέ. Όσοι ξέρουν, δεν το αλλάζουν. Μαραγκού 6, Γλυφάδα, 210 8943154
Κυβέλη
Ροδαλό, ζουμπουρλό, τέλειο. Η Κυβέλη εκτός από τα καλύτερα cheesecake της πόλης (χρήσιμη πληροφορία για το τέλος του πασχαλινού τραπεζιού), φτιάχνει και τέλεια τσουρέκια με μαστίχα ή τσιπς σοκολάτας. Μπορείς να το παραγγείλεις και online από το e-shop της στο www.cheesecake.gr. Καψάλη 3, Κολωνάκι, 210 7232259, Λ. Πεντέλης 28, Βριλήσσια, 210 6897574
Τάκης
Έχει τη φήμη του καλύτερου φούρνου της Αθήνας και για το Πάσχα ξεφουρνίζει τσουρέκια στρογγυλά, από εκείνα με το κόκκινο αυγό στη μέση. Η ομορφιά της παράδοσης. Μισαραλιότου 14, Κουκάκι, 210 9230052
Τερκενλής
Φρέσκο βούτυρο, μαχλέπι, μαστίχα Χίου. Με κάστανο, λεμόνι ή πορτοκάλι, σοκολάτα, πραλίνα φουντουκιού η χιώτικη κρέμα. Τα γεμιστά τσουρέκια του Τερκενλή ίσως είναι τα μοναδικά που κάνουν σουξέ και εκτός…σεζόν. Παπανικολή 100-102, Χαλάνδρι, 210 6840020
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Βόλτες για ψώνια και μετά ραντεβού με τους φίλους
Λαμπερά ρεβεγιόν, γιορτινά δείπνα και ωραία κρασιά
Κοσμοπολίτικο και φιλόξενο, με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και τη φωτισμένη γιορτινή Αθήνα
Κάθε χώρος του εμβληματικού ξενοδοχείου ακτινοβολεί γιορτινή διάθεση
Ανακαλύψτε και φέτος μια πληθώρα εορταστικών επιλογών και ζήστε μοναδικές στιγμές στο κέντρο της πόλης, μαζί με τους αγαπημένους σας
Το εμβληματικό ξενοδοχείο διοργανώνει ξεχωριστές εκδηλώσεις για τις γιορτινές μέρες
Μοναδικές εορταστικές προτάσεις στο εντυπωσιακό Olive Garden Rooftop Bar & Restaurant
Ο παράδεισος του καλού κρασιού βρίσκεται στα Εξάρχεια
Το gelato bar που αγαπήσαμε για το αυθεντικό κρεμώδες gelato συνεχίζει να μας εκπλήσσει και το φθινόπωρο
Μοσχοβολάει ο τόπος από τα φρέσκα βούτυρα, τις χειροποίητες ζύμες, από όλα τα καλά που μας ετοιμάζουν για τις γιορτές
Στα αγαπημένα ζαχαροπλαστεία των γλυκατζήδων θα βρεις τα πάντα
Πώς ξεκίνησε η ιδέα και πώς εξελίχθηκε μέσα στον χρόνο;
Εδώ όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα και φτιάχνονται καθημερινά στα εργαστήριά τους
Αυτές τις μέρες ο φούρνος μοσχοβολάει από τις γιορτινές λιχουδιές
H γαλλική παράδοση συναντά τη φινέτσα και η κάθε στιγμή γίνεται αξέχαστη
Ξενοδοχεία και εστιατόρια μας περιμένουν με εορταστικά μενού
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
«Αυτά τα Χριστούγεννα ελάτε μαζί μου σε ένα γλυκό ταξίδι κι αφήστε τη ζάχαρη να γίνει το μέσο για να εκφράσετε τη δημιουργικότητα και την αγάπη σας»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.