- CITY GUIDE
- PODCAST
-
32°
![43226-97178.jpg 43226-97178.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2013/06/12/43226-97178.jpg)
Burger πολύ πρωί, falafel μεσημέρι.
Το Hot Hot Burger (Πραξιτέλους 2 & Κολοκοτρώνη) έρχεται να καλύψει μια ανάγκη στο after hours φαγητό της Αθήνας. Προσφέροντας ένα αγαπημένο «αμαρτωλό» φαγητό, το burger, σε μερίδες και τιμές που ταιριάζουν με το τέλος της βραδινής εξόδου. Οι τιμές παίζουν από μεταξύ €2 και €4,5 το πολύ, η γκάμα των γεύσεων ξεκινά από το πατροπαράδοτο «τσίζμπεργκερ» και καταλήγει σε ψιλογκουρμέ, όπως «burger με Jack Daniel’s σος», και το πλήθος είναι σκληρά νεανικό που προετοιμάζεται να βγει στα γύρω μπαρ του ιστορικού τριγώνου ή γυρνά απ’ αυτά. Στα ηχεία δυνατά ροκαμπίλι και λοιπά «αμερικάνικα», στα μπράτσα του staf πολλά τατουάζ και πάνω στο κέφι κάποιος μπορεί να πάρει και το μικρόφωνο. Πάει μέχρι πολύ πρωί, ένα φουγάρο μόνο να βάλει για τη μυρωδιά.
Το Falafellas, με το καταπληκτικό όνομα, άνοιξε στις 21 Μαΐου στο νούμερο 51 του πεζόδρομου της Αιόλου (ανοιχτό καθημερινά πλην Κυριακής 12.00-18.00, Τρ.-Πεμ. & Παρ. πάει μαζί με τα μαγαζιά μέχρι 20.30), προσφέροντας μια επιλογή φαγητού δρόμου που δεν συνεπάγεται κρέας. Τραγανός φρεσκοτηγανισμένος ρεβυθοκεφτές σε αράβικη πίτα «τσέπης» ή «γίγας» (€2,50 και €3,50 αντίστοιχα) με λαχανικά, χούμους, σος γιαούρτι και ατού τις μελιτζάνες. Αν θες, βάζεις και κανονικά κεφτεδάκια, ενώ φυσικά παίζουν και διάφορες σαλάτες (χούμους, ταμπουλέ κ.λπ.)
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι σύμβουλοι-οινολόγοι της Zoumboulis & Associates φιλοξένησαν στην Ελλάδα τον νευροεπιστήμονα καθηγητή Gabriel Lepousez στο Μουσείο Οίνου Μάρκου
Η Καλαμάτα συνδυάζει ομορφιά, ιστορία, γλυκιά ζωή, όλα στα μέτρα του ανθρώπου
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.