- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Μπορείτε να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας φρούτα, λαχανικά και λουλούδια, προσθέτοντας ένα από τα παρακάτω προϊόντα στην κατσαρόλα όπου βράζουν τα αυγά – και πάντα την απαραίτητη ποσότητα ξιδιού.
Για κόκκινο: Φλούδες κόκκινου κρεμμυδιού, παντζάρια, ρόδι
Για πράσινο: Σπανάκι
Για κίτρινο: Φλούδες πορτοκαλιού ή λεμονιού
Για μπλε: Κόκκινο λάχανο (σούπερ!)
Για πορτοκαλί: (ένα απ’ όλα) πάπρικα, καρότα, τσίλι (σε σκόνη)
Μικρό tip: Όσο περισσότερη ώρα αφήσεις τα αυγά στην κατσαρόλα (έστω και αφού την απομακρύνεις από το μάτι της κουζίνας), τόσο πιο έντονο θα είναι το χρώμα. Για σχέδια χρησιμοποιήστε φύλλα πάνω στο αυγό, το οποίο τοποθετείτε σε μια νάιλον κάλτσα. -