Θεματα

Βάψε με!

6 tips για αυγά με φυσική βαφή

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
red-1362583_1920.jpg

Μπορείτε να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας φρούτα, λαχανικά και λουλούδια, προσθέτοντας ένα από τα παρακάτω προϊόντα στην κατσαρόλα όπου βράζουν τα αυγά – και πάντα την απαραίτητη ποσότητα ξιδιού.

pomegranate-open-196800_1920.jpg

Για κόκκινο: Φλούδες κόκκινου κρεμμυδιού, παντζάρια, ρόδι

top-view-1248955_1920.jpg

Για πράσινο: Σπανάκι

lemon-3225459_1920.jpg

Για κίτρινο: Φλούδες πορτοκαλιού ή λεμονιού

cabbage-1078163_1920.jpg

Για μπλε: Κόκκινο λάχανο (σούπερ!)

carrots-2387394_1920.jpg

Για πορτοκαλί: (ένα απ’ όλα) πάπρικα, καρότα, τσίλι (σε σκόνη)

easter-3270471_1920.jpg

Μικρό tip: Όσο περισσότερη ώρα αφήσεις τα αυγά στην κατσαρόλα (έστω και αφού την απομακρύνεις από το μάτι της κουζίνας), τόσο πιο έντονο θα είναι το χρώμα. Για σχέδια χρησιμοποιήστε φύλλα πάνω στο αυγό, το οποίο τοποθετείτε σε μια νάιλον κάλτσα. - 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.