Θεματα

Βάψε με!

6 tips για αυγά με φυσική βαφή

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
red-1362583_1920.jpg

Μπορείτε να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας φρούτα, λαχανικά και λουλούδια, προσθέτοντας ένα από τα παρακάτω προϊόντα στην κατσαρόλα όπου βράζουν τα αυγά – και πάντα την απαραίτητη ποσότητα ξιδιού.

pomegranate-open-196800_1920.jpg

Για κόκκινο: Φλούδες κόκκινου κρεμμυδιού, παντζάρια, ρόδι

top-view-1248955_1920.jpg

Για πράσινο: Σπανάκι

lemon-3225459_1920.jpg

Για κίτρινο: Φλούδες πορτοκαλιού ή λεμονιού

cabbage-1078163_1920.jpg

Για μπλε: Κόκκινο λάχανο (σούπερ!)

carrots-2387394_1920.jpg

Για πορτοκαλί: (ένα απ’ όλα) πάπρικα, καρότα, τσίλι (σε σκόνη)

easter-3270471_1920.jpg

Μικρό tip: Όσο περισσότερη ώρα αφήσεις τα αυγά στην κατσαρόλα (έστω και αφού την απομακρύνεις από το μάτι της κουζίνας), τόσο πιο έντονο θα είναι το χρώμα. Για σχέδια χρησιμοποιήστε φύλλα πάνω στο αυγό, το οποίο τοποθετείτε σε μια νάιλον κάλτσα. - 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.