Θεματα

H πιο ωραία ταράτσα για την άνοιξη

Καφές και πρωινό απέναντι από την Πλάκα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ather-anoigma.jpg

Το Ather άνοιξε μέσα στο Δεκέμβριο και τράβηξε όλα τα φώτα πάνω του, κυρίως γιατί στεγάζεται σε ένα υπέροχο κτίριο με προνομιακή θέση. Από τις μεγάλες του τζαμαρίες μπορείς να χαζεύεις την πλατεία Μοναστηρακίου και τον Παρθενώνα, βράδυ-πρωί και ταυτόχρονα να τσιμπολογάς μερικά νόστιμα πιάτα από το μενού με τον ελληνικό χαρακτήρα που έχει επιμεληθεί ο σεφ Δημήτρης Αϊβαλιώτης.

img-e3283b5b2bacadacf604667a01400244-v.jpg

Πριν λίγες όμως μέρες έβγαλε τον πραγματικό άσσο από το μανίκι, ανοίγοντας την πόρτα της ταράτσας του. Ανθισμένα τριαντάφυλλα, χρυσαφιές ελιές και μυρωδάτα γιασεμάκια με φόντο τα σπιτάκια της Πλάκας που ξεδιπλώνονται στα πόδια του Ιερού Λόφου. Πριν ή μετά τις ανοιξιάτικες βόλτες εδώ να έρχεσαι για πρωινό, για καφέ, για γλυκό, να βλέπεις τη θέα και να χαίρεσαι. Έτσι αρχίζουν σωστά οι μέρες παιδιά…

img-e474f270d7ec2b720f82105dc56a3828-v.jpg

Αθηνάς 1 & Ερμού, Μοναστηράκι, 210 3226897, www.ather.gr, Fb: @AtherCafeBar

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.