Θεματα

H πιο ωραία ταράτσα για την άνοιξη

Καφές και πρωινό απέναντι από την Πλάκα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ather-anoigma.jpg

Το Ather άνοιξε μέσα στο Δεκέμβριο και τράβηξε όλα τα φώτα πάνω του, κυρίως γιατί στεγάζεται σε ένα υπέροχο κτίριο με προνομιακή θέση. Από τις μεγάλες του τζαμαρίες μπορείς να χαζεύεις την πλατεία Μοναστηρακίου και τον Παρθενώνα, βράδυ-πρωί και ταυτόχρονα να τσιμπολογάς μερικά νόστιμα πιάτα από το μενού με τον ελληνικό χαρακτήρα που έχει επιμεληθεί ο σεφ Δημήτρης Αϊβαλιώτης.

img-e3283b5b2bacadacf604667a01400244-v.jpg

Πριν λίγες όμως μέρες έβγαλε τον πραγματικό άσσο από το μανίκι, ανοίγοντας την πόρτα της ταράτσας του. Ανθισμένα τριαντάφυλλα, χρυσαφιές ελιές και μυρωδάτα γιασεμάκια με φόντο τα σπιτάκια της Πλάκας που ξεδιπλώνονται στα πόδια του Ιερού Λόφου. Πριν ή μετά τις ανοιξιάτικες βόλτες εδώ να έρχεσαι για πρωινό, για καφέ, για γλυκό, να βλέπεις τη θέα και να χαίρεσαι. Έτσι αρχίζουν σωστά οι μέρες παιδιά…

img-e474f270d7ec2b720f82105dc56a3828-v.jpg

Αθηνάς 1 & Ερμού, Μοναστηράκι, 210 3226897, www.ather.gr, Fb: @AtherCafeBar

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.