- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Δύο κορυφαίοι σεφ στο βραβευμένο Premiere
Συνεχίζονται τα γαστρονομικά δείπνα επιπέδου με θέα την Ακρόπολη
To Premiere στον τελευταίο όροφο του Athenaum InterContinental πριν λίγες μέρες βραβεύτηκε στην καινούργια κατηγορία του οδηγού Michelin “Michelin Plate”. Μια κατηγορία που συμπεριλαμβάνει τα εστιατόρια εκείνα που μπορεί να μην πήραν ένα λαμπερό αστέρι Michelin ή τον τίτλο Bib Gourmand, αλλά αξίζουν ωστόσο μια θέση στον περιβόητο οδηγό. Και ό,τι αξίζει να μπαίνει στον οδηγό Michelin, σίγουρα αξίζει και την προσοχή σας.
Μια καλή ευκαιρία λοιπόν να δοκιμάσετε την εξαιρετική κουζίνα του Premiere είναι αυτό το Σάββατο 31 Μαρτίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί το τρίτο μέρος της συνεργασίας με βραβευμένους chef της ελληνικής γαστρονομίας. Μετά τον Παύλο Κυριάκη και τον Τάσο Στεφάτο σειρά έχει ο ταλαντούχος Γιώργος Στυλιανουδάκης. Με θητεία στο βραβευμένο με 3 αστέρια Michelin Plaza Athénée, αλλά και στο περίφημο Noma της Δανίας που πολλές φορές έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου, ο Γιώργος Στυλιανουδάκης είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους σεφ που έχουμε.
Αυτό το Σάββατο λοιπόν μπαίνει στην κουζίνα του Premier μαζί με τον βραβευμένο chef του εστιατορίου Μιχάλη Νουρλόγλου και δημιουργούν ένα υπέροχο menu degustation 6 πιάτων. Το μενού περιλαμβάνει πιάτα όπως φρέσκα χτένια με φάβα, κρεμμύδι και τρούφα, καραβίδες ψητές με μανταρίνι, φινόκιο κονφί και σάλτσα από τυρί comte και επιδόρπια όπως τον αρχαίο κρητικό μπακλαβά «γάστριν» που προδίδει την καταγωγή του Στυλιανουδάκη. Η τιμή του μενού είναι €85/ άτομο και αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε πιάτο συνοδεύεται από κορυφαία κρασιά.
Λεωφ. Συγγρού 89-93, 210 9206000