Θεματα

Θαλασσινός, μια και μοναδική βραδιά με τη Λένα Κιτσοπούλου στο πάλκο

«Ψαράκια τηγανίζεις μεσ’ το καπηλειό»

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
thalass-anoigma.jpg

Η πρώτη βραδιά κάπου στα μέσα του Γενάρη, είχε κάτι από τα γλέντια τα παλιά… Ατμόσφαιρα αυθεντική, ωραίο πρόγραμμα, παραγγελιές, χορούς και τραγούδια που έκαναν τον κόσμο να μη θέλει να φύγει μέχρι και λίγο πριν το ξημέρωμα. Οπότε, ύστερα από απαίτηση του κοινού, επαναλαμβάνεται! Μεθαύριο Παρασκευή, 23 Μαρτίου στην αγαπημένη ψαροταβέρνα κάτω στις Τζιτζιφιές θα στηθεί και πάλι γλέντι μεγάλο με όλα τα ρεμπέτικα και λαϊκά του κεφιού και του νταλκά τραγουδισμένα από τη Λένα Κιτσοπούλου, τον Γιώργο Πετρούδη στο μπουζούκι, τον Μπάμπη Παπαδημητρίου στην κιθάρα. Το μενού θα είναι το γνωστό καλό και ψαροφαγικό, τα κρασιά, χύμα και εμφιαλωμένα θα ρέουν, οι θέσεις λίγες, σπεύσατε για κρατήσεις…

Λυσικράτους 32 & Ηρακλέους, Τζιτζιφιές, 2109404518

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.