Θεματα

Θαλασσινός, μια και μοναδική βραδιά με τη Λένα Κιτσοπούλου στο πάλκο

«Ψαράκια τηγανίζεις μεσ’ το καπηλειό»

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
thalass-anoigma.jpg

Η πρώτη βραδιά κάπου στα μέσα του Γενάρη, είχε κάτι από τα γλέντια τα παλιά… Ατμόσφαιρα αυθεντική, ωραίο πρόγραμμα, παραγγελιές, χορούς και τραγούδια που έκαναν τον κόσμο να μη θέλει να φύγει μέχρι και λίγο πριν το ξημέρωμα. Οπότε, ύστερα από απαίτηση του κοινού, επαναλαμβάνεται! Μεθαύριο Παρασκευή, 23 Μαρτίου στην αγαπημένη ψαροταβέρνα κάτω στις Τζιτζιφιές θα στηθεί και πάλι γλέντι μεγάλο με όλα τα ρεμπέτικα και λαϊκά του κεφιού και του νταλκά τραγουδισμένα από τη Λένα Κιτσοπούλου, τον Γιώργο Πετρούδη στο μπουζούκι, τον Μπάμπη Παπαδημητρίου στην κιθάρα. Το μενού θα είναι το γνωστό καλό και ψαροφαγικό, τα κρασιά, χύμα και εμφιαλωμένα θα ρέουν, οι θέσεις λίγες, σπεύσατε για κρατήσεις…

Λυσικράτους 32 & Ηρακλέους, Τζιτζιφιές, 2109404518

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.