- CITY GUIDE
- PODCAST
-
25°
Στήθη καλυμμένα με σαντιγί, μία μηλόπιτα στα επίμαχα σημεία, φράουλες από στόμα σε στόμα και σέξι ερωτικές σκηνές που απογειώθηκαν χάρη στη ζαχαροπλαστική. Άλλες φορές πάλι, αθώα γλυκές παρά σέξι αλχημείες μαγεύουν τις αισθήσεις σε σκηνές λαχταριστές, με γλυκά που άφησαν ιστορία στην κουζίνα και το σινεμά.
Chocolat
Η Ζιλιέτ Μπινός ανοίγει μια σοκολατερί, την ονομάζει «La Chocolaterie Maya», ερωτεύεται τον Τζόνι Ντεπ (στα καλύτερά του) και τα καρέ γεμίζουν ζάχαρη από το πιο γοητευτικό γλυκατζίδικο της μεγάλης οθόνης.
Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας
Τιμ Μπάρτον και Τζόνι Ντεπ σε μία ταινία σαν σοκολατένιο μακροβούτι. Στο φόντο γλειφιτζούρια, ζαχαρωτά, λίμνες και ποτάμια σοκολάτας σε μια ταινία φαντασίας, σκέτη γλύκα.
Small time crooks (Μικροαπατεώνες)
Όταν πέσουν οι τίτλοι μένεις με μια έντονη λιγούρα για cookies. Λογικό, αφού είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Ο Γούντι Άλεν, σε ρόλο μικροαπατεώνα, γίνεται πάμπλουτος χάρη στα κουλουράκια της γυναίκας του.
It’s complicated (Είναι μπερδεμένο)
Η Μέριλ Στριπ, διαζευγμένη 55άρα και φουρνάρισσα, μπλέκεται ερωτικά ανάμεσα στον πρώην άντρα της (Άλεκ Μπάλντουιν) κι έναν γοητευτικό αρχιτέκτονα (Στιβ Μάρτιν). Μεσάνυχτα με τον δεύτερο στον φούρνο ανοίγουν μια φλέρτι σφολιάτα και χαρίζουν στο σινεμά φρεσκοψημένα, αχνιστά κρουασάν σοκολάτας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι σύμβουλοι-οινολόγοι της Zoumboulis & Associates φιλοξένησαν στην Ελλάδα τον νευροεπιστήμονα καθηγητή Gabriel Lepousez στο Μουσείο Οίνου Μάρκου
Η Καλαμάτα συνδυάζει ομορφιά, ιστορία, γλυκιά ζωή, όλα στα μέτρα του ανθρώπου
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.