Θεματα

Αλλοτινό, ένα κρασί μας φέρνει κοντά

Εμφιαλωμένο σε τιμή χύμα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
42510-89581.jpg

Το καλοκαίρι ο Έλληνας, κρίση-ξεκρίση, ξαναβρίσκει το κέφι του. Είναι η εποχή που η παρέα με τα λίγα μπορεί να περάσει καλά, όμορφα, αληθινά. Και να στήσει στη στιγμή τα γλέντια της τα καθημερινά. Αυθεντικά όπως παλιά, σε ταβερνάκια στις ήσυχες γειτονιές, με μεζέδες ελληνικούς και με γλυκόπιοτο κρασί σε... αλλοτινή τιμή. Το Αλλοτινό είναι το καινούργιο κρασί της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε., φτιάχνεται από εκλεκτές ελληνικές ποικιλίες και ταιριάζει με κάθε είδους φαγητό, μια και διατίθεται σε λευκό, κόκκινο, ροζέ, ημίγλυκο. Δεν θέλει πολλά για να αναδείξει τον έντονο, γευστικό χαρακτήρα του. Μόνο ανοιχτή καρδιά, αγαπημένους φίλους και τη διάθεση να μοιράζεσαι. Και η αλήθεια είναι πως η τιμή του Αλλοτινού, χαμηλή όπως ενός χύμα κρασιού, σε κάνει να θέλεις να μοιραστείς πολλά πολλά μπουκάλια...

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.