Θεματα

Αλλοτινό, ένα κρασί μας φέρνει κοντά

Εμφιαλωμένο σε τιμή χύμα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
42510-89581.jpg

Το καλοκαίρι ο Έλληνας, κρίση-ξεκρίση, ξαναβρίσκει το κέφι του. Είναι η εποχή που η παρέα με τα λίγα μπορεί να περάσει καλά, όμορφα, αληθινά. Και να στήσει στη στιγμή τα γλέντια της τα καθημερινά. Αυθεντικά όπως παλιά, σε ταβερνάκια στις ήσυχες γειτονιές, με μεζέδες ελληνικούς και με γλυκόπιοτο κρασί σε... αλλοτινή τιμή. Το Αλλοτινό είναι το καινούργιο κρασί της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε., φτιάχνεται από εκλεκτές ελληνικές ποικιλίες και ταιριάζει με κάθε είδους φαγητό, μια και διατίθεται σε λευκό, κόκκινο, ροζέ, ημίγλυκο. Δεν θέλει πολλά για να αναδείξει τον έντονο, γευστικό χαρακτήρα του. Μόνο ανοιχτή καρδιά, αγαπημένους φίλους και τη διάθεση να μοιράζεσαι. Και η αλήθεια είναι πως η τιμή του Αλλοτινού, χαμηλή όπως ενός χύμα κρασιού, σε κάνει να θέλεις να μοιραστείς πολλά πολλά μπουκάλια...

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.