Θεματα

Cupaki το μικρό καφέ των Εξαρχείων

Ο street espresso ποτέ δεν ήταν καλύτερος

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
cupaki-anoigma.jpg

Θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις και ως το πιο γλυκό στέκι του κέντρου. Τα παιδιά πάντα με χαμόγελο, ο καφές ποιοτικός, καβουρδίζεται και συσκευάζεται εδώ και είναι πραγματικά value for money αφού οι τσιγκουνιές δεν χωράνε: Για όλους, είτε εδώ, είτε στο γραφείο, με κάθε καφέ είναι κερασμένο και ένα πεντανόστιμο κέικ, βανίλια, καραμέλα, φράουλα, ό,τι τραβάει η ψυχή σας.

dsc07791.jpg
dsc07850.jpg

Το Cupaki προσφέρει και κάποια λαχταριστά σάντουιτς, όπως με τόνο, προσούτο ή και vegan, αργά το απόγευμα είναι ιδανική στάση για ένα κρασί ή ποτάκι και το delivery είναι άμεσο και εξυπηρετικότατο, καθώς όλα αυτά μπορείτε να τα απολαύσετε και στο γραφείο ή στο σπίτι.

dsc07804.jpg
dsc07845.jpg

Δευτέρα με Παρασκευή από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, Σάββατο έως τις 5 το απόγευμα, Κυριακή κλειστά. Εμ. Μπενάκη 9, 2103810123, fb: Cupaki Street Espresso

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.