- CITY GUIDE
- PODCAST
-
26°
Μια έκθεση με όλους τους νέους τρόπους διατροφής
Αν θέλεις να μάθεις τα πάντα για την υγιεινή διατροφή, η έκθεση ΑνΘΕΛΩ σε περιμένει την Κυριακή 25/2
Η υγιεινή διατροφή κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος. Δεν είναι πια ούτε τάση, ούτε μόδα. Περισσότερο, θα έλεγε κανείς πως είναι ένας τρόπος ζωής που ξαναθυμηθήκαμε, μια ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου. Υγιεινή διατροφή δεν σημαίνει απαραίτητα να είσαι χορτοφάγος ή vegan. Υγιεινή διατροφή σημαίνει να διαλέγεις το κάθε πράγμα στον καιρό του (εποχικότητα), να γυμνάζεσαι, να ακούς το σώμα σου και τελικά να «χρησιμοποιείς» το φαγητό σου για να νιώθεις (και να είσαι) καλύτερα.
Τελικά όμως τι είναι αυτό που μας κάνει καλό; Σε αυτό το κομμάτι σίγουρα έχουμε ακόμα πολλά να μάθουμε. Αλλά μια καλή εισαγωγή γίνεται αυτή την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στην 2η έκθεση ΑνΘΕΛΩ, που διοργανώνεται από την ομάδα Άρωγμον. Αν θέλετε να μάθετε για τους νέους τρόπους διατροφής λοιπόν, δεν έχετε παρά να κατευθυνθείτε από τις 11.00 έως τις 21.00 το ξενοδοχείο Divani Caravel.
Στην έκθεση θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε πολλές ομιλίες γύρω από την υγεία του σώματος, του νου και του πνεύματος, να δοκιμάσετε πολλά vegan, vegetarian, gluten free, Low G και βιολογικά προϊόντα, να γνωρίσετε ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε αυτό τον χώρο και φυσικά να μάθετε όλες τις νέες προτάσεις για μια καλύτερη διατροφή. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.
Divani Caravel Hotel, Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Παγκράτι, 210 7207000, Είσοδος έκθεσης: €2
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι τάσεις, τα trends και το κόστος της αγαπημένης μας συνήθειας
Είναι γλυκιά, είναι διαχρονική, είναι νησιώτισσα, είναι η μαστίχα Χίου. Ας μαγειρέψουμε με πρωταγωνίστρια αυτή και ας την αφήσουμε να μας ταξιδέψει στο Βόρειο Αιγαίο.
Μέσω του βασιλιά Καρόλου του 12ου της Σουηδίας που έζησε εκεί εξόριστος!
Η ευεργετική δράση του μοναδικού αυτού υλικού τεκμηριώνεται επιστημονικά
«Από το θρυλικό υποβρύχιο μέχρι την πασίγνωστη ελληνική τσίχλα του 1970, η μαστίχα Χίου μαζί με το ελαιόλαδο είναι το νούμερο ένα προϊόν της ελληνικής γη »
Το πολύτιμο δάκρυ του μαστιχόνδενδρου από την αρχαιότητα έως σήμερα χρησιμοποιείται ως τρόφιμο και ως θεραπευτικό υλικό
Το τέλος των διακοπών είναι σαν το hangover. Θέλει αντίδοτο για να έρθεις στα ίσα σου. Συντονίσου αθηναϊκά!
Κάποιες από τις πιο νόστιμες μπουγάτσες που δοκίμασες ποτέ θα τις βρεις εδώ
Εδώ θα βρεις μοναδικές επιλογές που θα αναβαθμίσουν την καθημερινή σου απόλαυση
Ένα brand που δημιουργήθηκε από την ανάγκη της αγοράς για υψηλού επιπέδου organic καφέδων
Ξυπνά γλυκά τις αισθήσεις με τις απίστευτες δημιουργίες του
Έλα για τον καφέ, μείνε για την ενέργεια, γίνε μέρος αυτής της μοναδικής κοινότητας!
Δεν είναι απλώς ένα ακόμη διαδικτυακό μαγαζί από όπου μπορείς να προμηθευτείς εκλεκτό καφέ για το σπίτι. Έχει ολόκληρη φιλοσοφία από πίσω
Τι καλύτερο από το να έχετε τον αγαπημένο σας καφέ πάντα στη διάθεσή σας, χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από το σπίτι;
20-22 Σεπτεμβρίου και 27-29 Σεπτεμβρίου τρώμε burgers στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι
Εστιατόρια, μοντέρνες ταβέρνες και wine bars για τη σεζόν που ξεκινάει ορεξάτη
Που δεν είναι πλατεία, αλλά ένα στέκι-κολιέ με πέντε μόνο στέκια που δεν αδειάζουν καμιά ώρα της ημέρας
Μάλλον τη θέση της γιαγιάς στην κουζίνα πήρε φέτος ο νεαρός εγγονός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.