Θεματα

Μια έκθεση με όλους τους νέους τρόπους διατροφής

Αν θέλεις να μάθεις τα πάντα για την υγιεινή διατροφή, η έκθεση ΑνΘΕΛΩ σε περιμένει την Κυριακή 25/2

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
manitaria-anoigma.jpg

Η υγιεινή διατροφή κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος. Δεν είναι πια ούτε τάση, ούτε μόδα. Περισσότερο, θα έλεγε κανείς πως είναι ένας τρόπος ζωής που ξαναθυμηθήκαμε, μια ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου. Υγιεινή διατροφή δεν σημαίνει απαραίτητα να είσαι χορτοφάγος ή vegan. Υγιεινή διατροφή σημαίνει να διαλέγεις το κάθε πράγμα στον καιρό του (εποχικότητα), να γυμνάζεσαι, να ακούς το σώμα σου και τελικά να «χρησιμοποιείς» το φαγητό σου για να νιώθεις (και να είσαι) καλύτερα. 

Τελικά όμως τι είναι αυτό που μας κάνει καλό; Σε αυτό το κομμάτι σίγουρα έχουμε ακόμα πολλά να μάθουμε. Αλλά μια καλή εισαγωγή γίνεται αυτή την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στην 2η έκθεση ΑνΘΕΛΩ, που διοργανώνεται από την ομάδα Άρωγμον. Αν θέλετε να μάθετε για τους νέους τρόπους διατροφής λοιπόν, δεν έχετε παρά να κατευθυνθείτε από τις 11.00 έως τις 21.00 το ξενοδοχείο Divani Caravel.

Στην έκθεση θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε πολλές ομιλίες γύρω από την υγεία του σώματος, του νου και του πνεύματος, να δοκιμάσετε πολλά vegan, vegetarian, gluten free, Low G και βιολογικά προϊόντα, να γνωρίσετε ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε αυτό τον χώρο και φυσικά να μάθετε όλες τις νέες προτάσεις για μια καλύτερη διατροφή. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Divani Caravel Hotel, Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Παγκράτι, 210 7207000, Είσοδος έκθεσης: €2

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.