Η δημιουργική ομάδα SoulFood Thessaloniki (δημιουργοί του StreetFood Festival και Beer Festival Thessaloniki) παρουσιάζει το 1st Thessaloniki Coffee & Brunch Festival, μια μεγάλη γιορτή του καφέ και της κουλτούρας του, στο Περίπτερο των Εθνών (περίπτερο 6, εντός της TIF Helexpo)!
Στις 17, 18 και 19 Φεβρουαρίου όλοι οι λάτρεις του καφέ θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν διαφορετικές ποικιλίες, νέες τάσεις και χαρμάνια, να παρακολουθήσουν workshops και διαγωνισμούς στο coffee lab και να απολαύσουν brunch σε πολλές επιλογές καταξιωμένων καταστημάτων της Θεσσαλονίκης.
Εκτός από τη «μεγαλύτερη απόλαυση του πλανήτη», τον καφέ, οι επισκέπτες θα μπορούν να γευτούν ιδιαίτερα τσάγια και σοκολάτες, smoothies, παγωτά, γλυκά αλλά και να αγοράσουν σχετικά προϊόντα. Υπό τους ήχους μουσικής από djs και τις μπάντες Yako Trio και Μr Rooster, οι διοργανωτές φιλοδοξούν να κάνουν το πρώτο Φεστιβάλ Καφέ της Θεσσαλονίκης αξέχαστο…
Στο Φεστιβάλ λαμβάνει χώρο και ο διαγωνισμός Smackdown Latte Art - 1st Thessaloniki Coffee & Brunch Festival, δηλαδή 50 διαγωνιζόμενοι, 2 ζάρια, 3 κριτές και 1 νικητής. Δήλωσε συμμετοχή τώρα μέσω mail στο soulfoodthessaloniki@gmail.com και γίνε εσύ ο νικητής του επάθλου των 500 ευρώ.
Επίσης, δήλωσε συμμετοχή στο master class «Leaf to Cup», «Εισαγωγή στον κόσμο του τσαγιού». Η Αναστασία Αραμπατζή από τον Δρόμο του Τσαγιού, με εξειδίκευση στη γευσιγνωσία και παρασκευή του τσαγιού, θα μας ταξιδέψει στον κόσμο του. Ιστορικές αναφορές, παραδοσιακοί τρόποι παρασκευής και τεχνογνωσία του τσαγιού σε ένα master class εφ' όλης της ύλης. Για να παρακολουθήσετε το master class θα πρέπει να στείλετε email και να κλείσετε θέση στη διεύθυνση: soulfoodthessaloniki@gmail.com. Οι θέσεις είναι μόλις 20!
Τα εισιτήρια κοστίζουν 2 ευρώ (ημερήσια) & 5 ευρώ (τριημέρου). Με την αγορά του εισιτηρίου εξασφαλίζετε την είσοδό σας καθ'όλη τη διάρκεια της μέρας (όσες φορές θέλετε). Περισσότερες πληροφορίες, εδώ. I like Coffee, You Like Tea My Dear…
Soulfood Thessaloniki Coffee Music List:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.