Θεματα

12 ξεχωριστά πιάτα για φέτος το καλοκαίρι

Παντζάρια γεμιστά με τόνο, σος γιαουρτιού και μυρωδικά;

32014-72458.jpg
A.V. Guest
ΤΕΥΧΟΣ 437
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ξέρω τι θα φας φέτος το καλοκαίρι
Γαύρος μαριναρισμένος με ελληνικά αρωματικά και βινεγκρέτ με Μαστίχα Χίου

Ξέρω τι θα φας φέτος το καλοκαίρι: Γαύρο, γαρίδες, παντζάρια με τόνο, αχινοσαλάτα, λουκουμάδες με ντομάτα, μπαρμπουνάκια σαβόρι, τάρτα λεμονιού με σος φράουλας.

Ξέρω τι θα φας φέτος το καλοκαίρι
Της Μαρίτας Γεωργίου


Γαύρος μαριναρισμένος με ελληνικά αρωματικά και βινεγκρέτ με Μαστίχα Χίου στο La Suite Lounge (Φωτό άνοιγμα).


 n

Γαρίδες τυλιχτές με σπαγγέτι πατάτας και σος μάνγκο στα Prosopa


n

Μίνι σουβλάκια και ελληνικά τάπας κερασμένα με κάθε ποτό στο P.A.G.E.


n

Πίτσα τραγανή σε άπειρες παραλλαγές στο Vincenzo


n

Παντζάρια γεμιστά με τόνο, σος γιαουρτιού και μυρωδικά στο Μαύρο Πρόβατο


n

Αχινοσαλάτα που μυρίζει θάλασσα και άλλες ψαρονοστιμιές στην αυλή του Θαλασσινού


n

Λουκουμάδες με φρέσκια ντομάτα, φέτα και ρίγανη στο Melouk


n

Μελωμένο χοιρινό κότσι και πατατούλες στον Σκούφια


n

Καλαμάρι γεμιστό με τυρί στη Σεμέλη


n

Μπαρμπουνάκια σαβόρι μούρλια στο Αρχοντικό


n

Ριζότο με γαρίδες και σάλτσα φρέσκιας ντομάτας στην Αλεξάνδρα


n

Τάρτα λεμονιού με σος φράουλας στο Αθήρι

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.