- CITY GUIDE
- PODCAST
-
32°
12 ξεχωριστά πιάτα για φέτος το καλοκαίρι
Παντζάρια γεμιστά με τόνο, σος γιαουρτιού και μυρωδικά;
![Ξέρω τι θα φας φέτος το καλοκαίρι Ξέρω τι θα φας φέτος το καλοκαίρι](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2013/05/22/41751-93968.jpg)
Ξέρω τι θα φας φέτος το καλοκαίρι: Γαύρο, γαρίδες, παντζάρια με τόνο, αχινοσαλάτα, λουκουμάδες με ντομάτα, μπαρμπουνάκια σαβόρι, τάρτα λεμονιού με σος φράουλας.
Ξέρω τι θα φας φέτος το καλοκαίρι
Της Μαρίτας Γεωργίου
Γαύρος μαριναρισμένος με ελληνικά αρωματικά και βινεγκρέτ με Μαστίχα Χίου στο La Suite Lounge (Φωτό άνοιγμα).
Γαρίδες τυλιχτές με σπαγγέτι πατάτας και σος μάνγκο στα Prosopa
Μίνι σουβλάκια και ελληνικά τάπας κερασμένα με κάθε ποτό στο P.A.G.E.
Πίτσα τραγανή σε άπειρες παραλλαγές στο Vincenzo
Παντζάρια γεμιστά με τόνο, σος γιαουρτιού και μυρωδικά στο Μαύρο Πρόβατο
Αχινοσαλάτα που μυρίζει θάλασσα και άλλες ψαρονοστιμιές στην αυλή του Θαλασσινού
Λουκουμάδες με φρέσκια ντομάτα, φέτα και ρίγανη στο Melouk
Μελωμένο χοιρινό κότσι και πατατούλες στον Σκούφια
Καλαμάρι γεμιστό με τυρί στη Σεμέλη
Μπαρμπουνάκια σαβόρι μούρλια στο Αρχοντικό
Ριζότο με γαρίδες και σάλτσα φρέσκιας ντομάτας στην Αλεξάνδρα
Τάρτα λεμονιού με σος φράουλας στο Αθήρι
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι σύμβουλοι-οινολόγοι της Zoumboulis & Associates φιλοξένησαν στην Ελλάδα τον νευροεπιστήμονα καθηγητή Gabriel Lepousez στο Μουσείο Οίνου Μάρκου
Η Καλαμάτα συνδυάζει ομορφιά, ιστορία, γλυκιά ζωή, όλα στα μέτρα του ανθρώπου
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.