Θεματα

5 tips για να απολαύσεις στο φουλ την πιο γαστρονομική εβδομάδα της Αθήνας

Στο Dine Athens 100 εστιατόρια σε περιμένουν με εξαιρετικά μενού σε δελεαστικές τιμές

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 644
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
untitled.jpg

1. Πριν αποφασίσεις πού θα πας απόψε, δες όλα τα εστιατόρια αναλυτικά. Κάποια είναι τα αγαπημένα σου και για κάποια άλλα σίγουρα έχεις διαβάσει ή ακούσει τα καλύτερα. Είναι προτιμότερο όμως να εμπιστευτείς την…όρεξή σου. Προτιμάς γαλλική, ιταλική ή ιαπωνική κουζίνα; Ή μήπως θες να δοκιμάσεις τη δημιουργική κουζίνα; Στο www.dineathens.gr θα βρεις κατηγοριοποιημένες όλες τις κουζίνες για να επιλέξεις γρήγορα και εύκολα.

2. Ο σκοπός είναι να δειπνήσεις σε όσο το δυνατόν περισσότερα εστιατόρια, γιατί τις τιμές που έχουν τα ειδικά διαμορφωμένα μενού του Dine Athens, δύσκολα θα τις ξαναβρείς. Προτείνουμε, λοιπόν, να φτιάξεις το μενού της εβδομάδας σου ανάλογα με τα είδη των εστιατορίων. Για παράδειγμα: 2 φορές θα φας σε κάποια φημισμένα για τα κρεατικά τους εστιατόρια, 1 φορά σε ένα καλό ψαροεστιατόριο, 1 σε ένα εστιατόριο ελληνικής, παραδοσιακής κουζίνας κ.ο.κ.

3. Κάνε την κράτησή σου στο εστιατόριο που επιθυμείς γρήγορα και εύκολα στο 
www.dineathens.gr. Είναι εντελώς δωρεάν, δεν χρειάζεται αναμονή για επιβεβαίωση και μπορείς να κάνεις ακύρωση ανά πάσα στιγμή.

4. Δώσε έμφαση στα εστιατόρια με σεφ που έχουν αστέρια Michelin. Σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις όλα τα εστιατόρια της λίστας, αλλά το να δοκιμάσεις ένα πιάτο που έφτιαξε σεφ με αστέρι Michelin σε αυτή την τιμή, είναι μια ευκαιρία που δεν θα σου παρουσιάζεται συχνά, οπότε άρχισε από εκεί. 

5. Βρες στο www.dineathens.gr τα εστιατόρια που έχουν (και) Lunch Menu και δες την τοποθεσία τους. Μπορείς να κάνεις εκεί το μεσημεριανό σου διάλειμμα από τη δουλειά και να επισκεφθείς κάποιο άλλο εστιατόριο με Dinner Menu το βράδυ μαζί με όλη την παρέα. Να, ένας σίγουρος τρόπος να δοκιμάσεις ακόμα περισσότερα!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.