Θεματα

Malabar, η πρόταση του καλοκαιριού από το ξενοδοχείο The Margi

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
41331-87691.jpg

To ανανεωμένο Malabar μας δίνει ραντεβού την Παρασκευή 17 Μαΐου. Έρχονται και φέτος οι μοναδικές καλοκαιρινές νύχτες στο δημοφιλές εστιατόριο του ξενοδοχείου The Margi στη Βουλιαγμένη.

n

Ο αρχιτέκτονας και συνιδιοκτήτης Γιάγκος Αγιοστρατίτης ανακαινίζει το Malabar και απογειώνει αισθητικά το αγαπημένο σας στέκι! Ο chef Παναγιώτης Γιακαλής, μετά από μία πολύ επιτυχημένη συνεργασία στο χειμερινό bakù του ξενοδοχείου The Margi, αναλαμβάνει το καλοκαιρινό Malabar με ένα πλήρως ανανεωμένο μενού.

n

Από τα πιάτα του ξεχωρίζουμε το ριζότο λεμονιού πάνω σε carpaccio γαρίδας και το ρολό από αβοκάντο και σολομό με guacamole και σόγια.

Λητούς 11, Βουλιαγμένη Τηλ. 210 8929160, www.themargi.gr

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.