Θεματα

Το «Μάνη Μάνη» σε βγάζει για φαγητό

20 άτομα κερδίζουν ένα δείπνο για δύο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
41272-87599.jpg

Οι φανατικοί της πελοποννησιακής κουζίνας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δείπνα για 2 στο εστιατόριο «Μάνη Μάνη» από την Τρίτη 14 Μαΐου έως και την Τρίτη 4 Ιουνίου. Το εστιατόριο μετά από κλήρωση θα επιλέξει τα 20 άτομα που θα επιλεγούν για να απολάυσουν το μενού «Μάνη Μάνη», «προτιμώ».

Επιπλέον, οι λάτρεις της μαγειρικής μπορούν να δουν τη συνταγή τους στο νέο μενού του εστιατορίου, στέλνοντας τις δικές τους συνταγές ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. Μετά την αξιολόγησή τους από τον Αλέξανδρο Φουρούλη μία συνταγή θα επιλεγεί για α εμφανίζεται στο νέο μενού του εστιατορίου.

n

Το μενού Μάνη Μάνη «προτιμώ» περιλαμβάνει:

Σπιτικές ραβιόλες με φέτα σε σάλτσα από μπριάμ λαχανικών, Φάβα «αλλιώτικη» με καραμελώμενα κρεμμύδια, Γλυκιά πράσινη με κατίκι Δομοκού, μανιάτικα ξερά σύκα και vinaigrette με μέλι σε βάση από φρέσκα φύλλα μαρουλιού ή Ανάμικτη με λάχανο, σταφίδες και vinaigrette ξινόμηλου, Χυλοπίτες με κοτόπουλο, φινόκιο, λιαστή τομάτα & φρέσκο βασιλικό ή Κριθαρότο με τρία είδη μανιταριών& μπισκότο κεφαλογραβιέρας ή Μπιφτεκάκια μοσχαρίσια με κρέμα καπνιστής μελιτζάνας, πίτα & σάλτσα πικάντικου γιαουρτιού, Πορτοκαλόπιτα τραγανή με παγωτό γιαούρτι (το Μάνη Μάνη «προτιμώ» ισχύει για δυο άτομα)

Κάντε Like στη σελίδα του «Mάνη Μάνη» στο Facebook , συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής για να λάβετε μέρος στην κλήρωση για τα δείπνα και αν πιστεύετε στη δημιουργικότητά σας ανεβάστε τη δική σας συνταγή.

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 15.00 – 00.00, Σάββατο 13.00 – 00.30, Κυριακή 13.00 – 18.00

Φαλήρου 10, Μακρυγιάννη Ακρόπολη, τηλ. 210 9218180

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.