- CITY GUIDE
- PODCAST
-
29°
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![41272-87599.jpg 41272-87599.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2013/05/16/41272-87599.jpg)
Οι φανατικοί της πελοποννησιακής κουζίνας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δείπνα για 2 στο εστιατόριο «Μάνη Μάνη» από την Τρίτη 14 Μαΐου έως και την Τρίτη 4 Ιουνίου. Το εστιατόριο μετά από κλήρωση θα επιλέξει τα 20 άτομα που θα επιλεγούν για να απολάυσουν το μενού «Μάνη Μάνη», «προτιμώ».
Επιπλέον, οι λάτρεις της μαγειρικής μπορούν να δουν τη συνταγή τους στο νέο μενού του εστιατορίου, στέλνοντας τις δικές τους συνταγές ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. Μετά την αξιολόγησή τους από τον Αλέξανδρο Φουρούλη μία συνταγή θα επιλεγεί για α εμφανίζεται στο νέο μενού του εστιατορίου.
Το μενού Μάνη Μάνη «προτιμώ» περιλαμβάνει:
Σπιτικές ραβιόλες με φέτα σε σάλτσα από μπριάμ λαχανικών, Φάβα «αλλιώτικη» με καραμελώμενα κρεμμύδια, Γλυκιά πράσινη με κατίκι Δομοκού, μανιάτικα ξερά σύκα και vinaigrette με μέλι σε βάση από φρέσκα φύλλα μαρουλιού ή Ανάμικτη με λάχανο, σταφίδες και vinaigrette ξινόμηλου, Χυλοπίτες με κοτόπουλο, φινόκιο, λιαστή τομάτα & φρέσκο βασιλικό ή Κριθαρότο με τρία είδη μανιταριών& μπισκότο κεφαλογραβιέρας ή Μπιφτεκάκια μοσχαρίσια με κρέμα καπνιστής μελιτζάνας, πίτα & σάλτσα πικάντικου γιαουρτιού, Πορτοκαλόπιτα τραγανή με παγωτό γιαούρτι (το Μάνη Μάνη «προτιμώ» ισχύει για δυο άτομα)
Κάντε Like στη σελίδα του «Mάνη Μάνη» στο Facebook , συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής για να λάβετε μέρος στην κλήρωση για τα δείπνα και αν πιστεύετε στη δημιουργικότητά σας ανεβάστε τη δική σας συνταγή.
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 15.00 – 00.00, Σάββατο 13.00 – 00.30, Κυριακή 13.00 – 18.00
Φαλήρου 10, Μακρυγιάννη Ακρόπολη, τηλ. 210 9218180
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
«Αυτή η φρέσκια γεύση του ψαριού, η βαθιά κρουστή, ιωδιούχα και θαλασσινή, έχει γραφτεί ανεξίτηλα στο γευστικό dna των Ελλήνων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.