Θεματα

Το «Μάνη Μάνη» σε βγάζει για φαγητό

20 άτομα κερδίζουν ένα δείπνο για δύο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
41272-87599.jpg

Οι φανατικοί της πελοποννησιακής κουζίνας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δείπνα για 2 στο εστιατόριο «Μάνη Μάνη» από την Τρίτη 14 Μαΐου έως και την Τρίτη 4 Ιουνίου. Το εστιατόριο μετά από κλήρωση θα επιλέξει τα 20 άτομα που θα επιλεγούν για να απολάυσουν το μενού «Μάνη Μάνη», «προτιμώ».

Επιπλέον, οι λάτρεις της μαγειρικής μπορούν να δουν τη συνταγή τους στο νέο μενού του εστιατορίου, στέλνοντας τις δικές τους συνταγές ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. Μετά την αξιολόγησή τους από τον Αλέξανδρο Φουρούλη μία συνταγή θα επιλεγεί για α εμφανίζεται στο νέο μενού του εστιατορίου.

n

Το μενού Μάνη Μάνη «προτιμώ» περιλαμβάνει:

Σπιτικές ραβιόλες με φέτα σε σάλτσα από μπριάμ λαχανικών, Φάβα «αλλιώτικη» με καραμελώμενα κρεμμύδια, Γλυκιά πράσινη με κατίκι Δομοκού, μανιάτικα ξερά σύκα και vinaigrette με μέλι σε βάση από φρέσκα φύλλα μαρουλιού ή Ανάμικτη με λάχανο, σταφίδες και vinaigrette ξινόμηλου, Χυλοπίτες με κοτόπουλο, φινόκιο, λιαστή τομάτα & φρέσκο βασιλικό ή Κριθαρότο με τρία είδη μανιταριών& μπισκότο κεφαλογραβιέρας ή Μπιφτεκάκια μοσχαρίσια με κρέμα καπνιστής μελιτζάνας, πίτα & σάλτσα πικάντικου γιαουρτιού, Πορτοκαλόπιτα τραγανή με παγωτό γιαούρτι (το Μάνη Μάνη «προτιμώ» ισχύει για δυο άτομα)

Κάντε Like στη σελίδα του «Mάνη Μάνη» στο Facebook , συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής για να λάβετε μέρος στην κλήρωση για τα δείπνα και αν πιστεύετε στη δημιουργικότητά σας ανεβάστε τη δική σας συνταγή.

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 15.00 – 00.00, Σάββατο 13.00 – 00.30, Κυριακή 13.00 – 18.00

Φαλήρου 10, Μακρυγιάννη Ακρόπολη, τηλ. 210 9218180

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.