Θεματα

Boutique Καλαμάκι

Eδώ αντιμετωπίζουν το σουβλάκι ως έδεσμα

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
41215-87469.jpg

Το γνωστό στέκι στην Αθήνα, με την ιδιαίτερη ποιότητα στο φαγητό (εδώ αντιμετωπίζουν το σουβλάκι ως έδεσμα) και τον προσεγμένο χώρο του, θα το συναντήσετε πλέον και στην Κηφισιά. Θα απολαύσετε χειροποίητα καλαμάκια (στο κοτόπουλο θα βρείτε και μπούτι), φρεσκοζυμωμένα (με τα μυρωδικά τους) μπιφτεκάκια από μοσχάρι, αλλά και από γαλοπούλα, πίτες που φτάνουν από ένα παραδοσιακό ζυμωτήριο (και ολικής αλέσεως), ολόφρεσκες δροσερές σαλάτες και φρεσκοκομμένες (στο χέρι) τηγανητές πατάτες.

Εδώ θα περιμένετε ελάχιστα λεπτά παραπάνω, γιατί όλα φτιάχνονται την ώρα της παραγγελίας σας και... μόνο από τους ίδιους. Ακόμα και η ρίγανη, φερμένη από την ορεινή Ναυπακτία, έχει τριφτεί εντός. Και delivery, για να απολαμβάνετε όλες αυτές τις νοστιμιές και στο δικό σας χώρο.

n

Και στην Πανόρμου (Καρύστου 3, 210 6995840)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.