Θεματα

Boutique Καλαμάκι

Eδώ αντιμετωπίζουν το σουβλάκι ως έδεσμα

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
41215-87469.jpg

Το γνωστό στέκι στην Αθήνα, με την ιδιαίτερη ποιότητα στο φαγητό (εδώ αντιμετωπίζουν το σουβλάκι ως έδεσμα) και τον προσεγμένο χώρο του, θα το συναντήσετε πλέον και στην Κηφισιά. Θα απολαύσετε χειροποίητα καλαμάκια (στο κοτόπουλο θα βρείτε και μπούτι), φρεσκοζυμωμένα (με τα μυρωδικά τους) μπιφτεκάκια από μοσχάρι, αλλά και από γαλοπούλα, πίτες που φτάνουν από ένα παραδοσιακό ζυμωτήριο (και ολικής αλέσεως), ολόφρεσκες δροσερές σαλάτες και φρεσκοκομμένες (στο χέρι) τηγανητές πατάτες.

Εδώ θα περιμένετε ελάχιστα λεπτά παραπάνω, γιατί όλα φτιάχνονται την ώρα της παραγγελίας σας και... μόνο από τους ίδιους. Ακόμα και η ρίγανη, φερμένη από την ορεινή Ναυπακτία, έχει τριφτεί εντός. Και delivery, για να απολαμβάνετε όλες αυτές τις νοστιμιές και στο δικό σας χώρο.

n

Και στην Πανόρμου (Καρύστου 3, 210 6995840)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.