- CITY GUIDE
- PODCAST
-
31°
Τα βραβεία γεύσης των αναγνωστών 2017
Όπως τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος μέσα από το σάιτ της A.V. ανακατέψατε την κατάταξη στις δεκάδες σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια και δώσατε τα δικά σας αποτελέσματα
![brabeiaathenstaste17.jpg brabeiaathenstaste17.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2017/12/21/brabeiaathenstaste17.jpg)
Στην ATHENS VOICE ψηφίσαμε τα αθηναϊκά εστιατόρια που μας ενθουσίασαν και τους νέους σεφ που ξεχώρισαν τη χρονιά που μας πέρασε (μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα εδώ). Εσείς ψηφίσατε μέσα από το σάιτ της A.V. , αλλάξατε σύμφωνα με την όρεξή σας την κατάταξη και αποκαλύψατε τις προτιμήσεις σας. Αυτά είναι τα δικά σας αποτελέσματα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ
Βασίλαινας
- Feedέλ
- Hytra
- Funky Gourmet
- Cookoovaya
- Varoulko Seaside
- Aleria
- Artisanal
- Όμικρον
- Sense Fine Dining
ΔΙΕΘΝΗΣ
Σπονδή
- Vezene
- Mama Fuga
- CTC
- GB Roof Garden
- Zonars
- Steak Bar by Kiku
- L’ Abreuvoir
- Giacomo
- Premiere Intercontinental
WINE
By the Glass
- Heteroclito
- Fabrica de Vino
- Vinarte
- Θα σε κάνω Βασίλισσα
- Paleo
- Kiki de Grece
- Monk
- Drupes & Drips
- L’ Audrion
ASIAN-FUSION-ETHNIC
Dos Hermanos
![dos-hermanos-winter.jpg dos-hermanos-winter.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/dos-hermanos-winter.jpg)
- Nolan
- Nikkei
- Mama Roux
- Sushimou
- Kiku
- Rouan Thai
- Oozora The House
- The Sushi Bar
- Andaman
BAR RESTAURANT
Opus
![bar-resto-opus.jpg bar-resto-opus.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/bar-resto-opus.jpg)
- Che
- Balthazar
- Rock ’n’ Roll
- TGI Fridays
- Malconi’s
- Zurbaran
- Pere Ubu
- Beluga
- Sea Spice
GASTRO TAVERN
Μαύρο Πρόβατο
![gastro-tavernmayro-provato-1.jpg gastro-tavernmayro-provato-1.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/gastro-tavernmayro-provato-1.jpg)
- Base Grill
- Θαλασσινός
- Σεϋχέλλες
- Η Φάμπρικα του Ευφρόσυνου
- Ergon
- Άργουρα
- Τραβόλτα
- Χρύσα Χρύσα
- Γιουβετσάκια
STREET FOOD
Πρίγκιπας
- Μπαρ-μπεε-κιου
- Έλβις
- Καυτή Πατάτα
- Feyrouz
- Microu Lee
- Big Mouth
- Poke
- Πέρα
- Metropolis
ΣΕΦ: THE NEXT GENERATION
Σταμάτης Μαρμαρινός 42 Barstronomy
- Σωτήρης Κοντιζάς
- Greg Χέλμης, The Trap-ΜεΖέν
- Τάσος Μαντής, Hytra
- Μιχάλης Νουρλόγλου
- Θάνος Στασινός, Nikkei
- Δημήτρης Δημητριάδης, Artisanal
- Θοδωρής Παπανικολάου, Sense
- Νίκος Θωμάς, Simul
- Μίλτος Αρμένης, Όμικρον
BRUNCH
Oh Mama
![brunch-oh-mama-1.jpg brunch-oh-mama-1.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/brunch-oh-mama-1.jpg)
- Estrella
- Penny Lane
- The Trap ΜεΖεν
- Nolita
- Quartier d’ Athenes
- Artisanal
- It
- Ninollo
- New Taste
COCKTAIL LAND
Beauty Killed the Beast
- Κολοκοτρώνη 9
- The Bank Job
- 42 Barstronomy
- The Clumsies
- Baba au Rum
- Noel
- Odori
- Theory Bar
- The Dalliance
Δείτε τα βραβεία της Athens Voice εδώ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
«Αυτή η φρέσκια γεύση του ψαριού, η βαθιά κρουστή, ιωδιούχα και θαλασσινή, έχει γραφτεί ανεξίτηλα στο γευστικό dna των Ελλήνων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.