Θεματα

Estabar: το καινούργιο στέκι του Πειραιά

Το θρυλικό «Εν Πειραιεί» αναβιώνει και πάλι μέσα από ένα ολοκαίνουργιο στέκι στην πλατεία Κοραή

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
estabar-anoigma.jpg

Στην πλατεία Κοραή χτυπάει η καρδιά του Πειραιά. Εκεί που οι παρέες δίνουν ραντεβού και αρχίζουν όλες οι ενδιαφέρουσες ιστορίες. Εδώ αναβιώνει το θρυλικό στέκι του Πειραιά, το ιστορικό cafe «Εν Πειραιεί» επαναφέροντας την πειραιώτικη αίγλη μέσα από το ολοκαίνουργιο Estabar.

ds2_6990-1.jpg
dsc04791.jpg

Estabar σημαίνει espresso (es), tapas (ta) bar (bar) και σε περιμένει γα να γεμίσει κάθε στιγμή της ημέρας σου. Το πρωί έλα για έναν (πολύ) καλό καφέ και πρωινά με φρέσκα υλικά (θα βρεις από σπιτικά σάντουιτς με φρέσκο ψωμί που ζυμώνεται καθημερινά εδώ, μέχρι υγιεινές ομελέτες και τηγανιτά αυγά). Το μεσημέρι απόλαυσε νόστιμα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας (όπως μοναδικά ζυμαρικά, πίτσες, burgers και σαλάτες με εποχιακά λαχανικά), ενώ όσο περνάει η ώρα ανακάλυψε τις βραδινές επιλογές του μενού: ιδιαίτερα ορεκτικά, ποιοτικά πιάτα θαλασσινών και κρεατικών, αλλαντικά και τυριά φυσικής ωρίμανσης, όλα βρίσκουν το ιδανικό τους ταίρι στην καλά ενημερωμένη λίστα κρασιών.

ds2_7246-1.jpg
dsc04816.jpg

Μη φύγεις χωρίς να κάτσεις στην ατμοσφαιρική του μπάρα για ένα περιποιημένο ποτό ή ένα φαντασμαγορικό cocktail. Εξάλλου, έτσι αρχίζουν πάντα όλες οι καλές ιστορίες στον Πειραιά.

dsc04804.jpg
dsc04822.jpg

Δραγάτση 10, Πλ. Κοραή, Πειραιάς, 210 4137384

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.