Θεματα

Ολόκληρη η Μεσσηνία σε ένα παγωτό Kayak!

Παγωτό Παστέλι και Μacaron Γλυκιάς ελιάς!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
40818-86724.jpg

Εμπνευσμένη από τη φιλοσοφία της Costa Navarino, η Kayak δημιουργεί νέες γεύσεις, με στοιχεία της ελληνικής και Μεσσηνιακής γαστρονομικής παράδοσης.

Η καινοτόμα εταιρεία χρησιμοποιεί το σουσάμι και το μέλι από το πατροπαράδοτο ελληνικό παστέλι, που όλοι αγαπάμε και το μετατρέπει σε Παγωτό και Cupcake! Ενώ το Macaron γίνεται extra virgin χάρη στο ελληνικό ελαιόλαδο. Παραδοσιακές γεύσεις και σύγχρονη ζαχαροπλαστική, συνδυάζονται άψογα σε όλα τα καταστήματα Kayak.

n

www.costanavarino.grwww.kayak.gr

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.