Θεματα

Η Σπονδή μέσα στα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου

Ακόμη μία διάκριση για το λαμπερό εστιατόριο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
spondi-anoigma.jpg

Ήταν το πρώτο εστιατόριο στην Ελλάδα που βραβεύτηκε με 2 αστέρια Michelin για τη μοντέρνα γαλλική, υψηλή κουζίνα του και από εκείνη τη στιγμή συνεχίζει να διατηρεί τα λαμπερά αστέρια κάθε χρόνο. Η Σπονδή από το 1996 που άνοιξε μετρά πολλά βραβεία στο ενεργητικό της και πριν λίγες μέρες πρόσθεσε ακόμα ένα στην ήδη πλούσια συλλογή.

Η λίστα La Liste αφού αντλήσει τις πληροφορίες της από τους πιο αξιόπιστους οδηγούς του κόσμου (όπως τους Michelin, Zagat, Gault &Millau), αλλά και από στήλες γαστρονομίας σε έγκυρα μέσα, συμβουλεύεται επίσης και τις κριτικές των πελατών για να καταλήξει στην τελική λίστα με τα 1000 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου. Φέτος, η Σπονδή ήταν ένα από αυτά.

Η βαθμολογία του ωραίου εστιατορίου στη λίστα La Liste άγγιξε το ποσοστό του 87,75%, πετυχαίνοντας έτσι την υψηλότερη βαθμολογία στην Ελλάδα. Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλη τη δημιουργική ομάδα. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.