Θεματα

Τα ταρτάκια που ανοίγουν την όρεξη με την πρώτη ματιά

Εσείς ποιο θα θέλατε να δοκιμάσετε;

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lauren-ko-01.w1200.h630.jpg

Tarta mia! Δεν είναι απλά γλυκίσματα. Είναι αριστουργήματα. Πολύχρωμα, περίπλοκα, διαφορετικά. Ξεφουρνίζονται από τη Laurn Ko στο Instagram και δείχνουν σκέτος πειρασμός. Ταιριάζοντας τη ζύμη με τα φρούτα, στην κουζίνα της συμβαίνουν πολλά ντελικάτα πράγματα, που κάνουν πολλούς να τα λιμπίζονται στις αναρτήσεις της.  

Ασχολείται λίγο περισσότερο από ένα χρόνο με τις ταρτονοστιμιές αλλά αυτό δεν φαίνεται καθόλου, όταν οι άνθρωποι αντικρίζουν το τελικό αποτέλεσμα. 

«Συνήθως έχω κάποια γενική ιδέα στο μυαλό μου για το σχεδιασμό και στη συνέχεια απλώς αυτοσχεδιάζω καθώς πηγαίνω, ανάλογα με το πόσο καλά η ζύμη ή τα φρούτα συνεργάζονται με το όραμά μου. Τα τελικά προϊόντα μου είναι χαρούμενα ατυχήματα» σχολιάζει η ίδια στο BuzzFeed, δηλώνοντας έκπληκτη από την ανταπόκριση. Απολαύστε τα 20 πιο εντυπωσιακά, παρακάτω.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.