- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Πού θα πιεις τέλειες Μαργαρίτες με €2
Τα TGI Fridays γίνονται 20 χρονών και το γιορτάζουν με νόστιμες εκπλήξεις και ακόμα περισσότερες μαργαρίτες
Το πιστεύεις ότι πέρασαν κιόλας 20 χρόνια από τότε που η εβδομάδα γέμισε Παρασκευές; Μοιάζει απίστευτο, αλλά έχουν περάσει ήδη 20 χρόνια από τότε που φάγαμε για πρώτη φορά τα signature burgers των TGI Fridays και πρωτοήπιαμε αυτές τις θρυλικές μαργαρίτες.
Ήταν 8 Δεκεμβρίου το 1997 όταν το πρώτο TGI Fridays άνοιξε τις πόρτες του στην πλατεία Κεφαλαρίου (Κολοκοτρώνη 35) και άρχισε να μοιράζει χαμόγελα. Για να γιορτάσει όμως τα 20α του γενέθλια, επέλεξε το πιο ξεχωριστό χαμόγελο απ’ όλα: το Χαμόγελο του Παιδιού. Στις 7 Δεκεμβρίου, στις 20.30 ακριβώς, το μεγάλο party επιστρέφει εκεί που ξεκίνησε πρώτη φορά. Στα TGI Fridays στο Κεφαλάρι το party έχει…καλούς σκοπούς και επιλέγει για οικοδεσπότη τον τρομερό stand up comedian Κώστα Μαλιάτση!
Η είσοδος στο stand-up comedy πάρτι είναι €10 με ποτό και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Χαμόγελο του παιδιού. Μάλιστα μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριό σας στο 1ο επίπεδο του The Mall Athens, από το περίπτερο που λειτουργεί το Χαμόγελο του Παιδιού.
Το καλύτερο (προφανώς και) σας το κράτησα για το τέλος. Στις 7 Δεκεμβρίου εκτός από το κεφάτο πάρτι που θα γίνει στο Κεφαλάρι, θα υπάρχει και μία ακόμη έκπληξη. Σε όλα τα καταστήματα TGI Fridays της πόλης, οι Μαργαρίτες που αγαπήσαμε από τις 18.00 και μετά θα κοστίζουν μόλις €2! Χρόνια πολλά TGI Fridays!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.