Θεματα

Πού θα πιεις τέλειες Μαργαρίτες με €2

Τα TGI Fridays γίνονται 20 χρονών και το γιορτάζουν με νόστιμες εκπλήξεις και ακόμα περισσότερες μαργαρίτες

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
partyoffer.jpg
Advertorial

Το πιστεύεις ότι πέρασαν κιόλας 20 χρόνια από τότε που η εβδομάδα γέμισε Παρασκευές; Μοιάζει απίστευτο, αλλά έχουν περάσει ήδη 20 χρόνια από τότε που φάγαμε για πρώτη φορά τα signature burgers των TGI Fridays και πρωτοήπιαμε αυτές τις θρυλικές μαργαρίτες.

bog_1091.jpg

Ήταν 8 Δεκεμβρίου το 1997 όταν το πρώτο TGI Fridays άνοιξε τις πόρτες του στην πλατεία Κεφαλαρίου (Κολοκοτρώνη 35) και άρχισε να μοιράζει χαμόγελα. Για να γιορτάσει όμως τα 20α του γενέθλια, επέλεξε το πιο ξεχωριστό χαμόγελο απ’ όλα: το Χαμόγελο του Παιδιού. Στις 7 Δεκεμβρίου, στις 20.30 ακριβώς, το μεγάλο party επιστρέφει εκεί που ξεκίνησε πρώτη φορά. Στα TGI Fridays στο Κεφαλάρι το party έχει…καλούς σκοπούς και επιλέγει για οικοδεσπότη τον τρομερό stand up comedian Κώστα Μαλιάτση!

new-fb_post_800x800.jpg
ooartboard-4.jpg

Η είσοδος στο stand-up comedy πάρτι είναι €10 με ποτό και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Χαμόγελο του παιδιού. Μάλιστα μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριό σας στο 1ο επίπεδο του The Mall Athens, από το περίπτερο που λειτουργεί το Χαμόγελο του Παιδιού.

_ian6921_25.jpg

Το καλύτερο (προφανώς και) σας το κράτησα για το τέλος. Στις 7 Δεκεμβρίου εκτός από το κεφάτο πάρτι που θα γίνει στο Κεφαλάρι, θα υπάρχει και μία ακόμη έκπληξη. Σε όλα τα καταστήματα TGI Fridays της πόλης, οι Μαργαρίτες που αγαπήσαμε από τις 18.00 και μετά θα κοστίζουν μόλις €2! Χρόνια πολλά TGI Fridays!

bog_5830.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.