Θεματα

5 φωτογραφίες από ένα λαχταριστό brunch του Νότου

To κυριακάτικο brunch επέστρεψε στο Margi

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
anoigma.jpg

ΑΥΤΟ το brunch όχι μόνο μαγειρεύει ο βραβευμένος Παναγιώτης Γιακαλής, αλλά και το πιο σημαντικό συστατικό του έρχεται κατευθείαν από τη βιολογική φάρμα του The Margi. Άλλο να περιγράφεις όμως τα ολόφρεσκα αυγά, κι άλλο να τα τρως αλά Benedict, χωμένα σε croque madame ή ανάμεσα σε ζουμερά burgers με Angus beef. Από την άλλη, φέτος έχουμε και το καινούργιο breakfast section που φέρνει στο πρωινό σου αφράτα brioche και bagels, τραγανές tartines και σούπερ açaí berry bowls για τους healthy lovers αυτής της πόλης. Και για το τέλος; Μα φυσικά λαχταριστά pancakes με maple syrup ή Nutella και French toast με φρέσκα μούρα και maple syrup. Δείτε τις φωτογραφίες και αναστενάξτε μαζί μας.

11802390286_d534321185_b11.jpg
11802031094_044f87e5e4_b.jpg
23031361_1705068486190589_3427420756409943586_n.jpg
77a169818783728c1da9daad4fe1cf55.jpg
073b2138c1338236da713e946f8ea44c-2.jpg

Λητούς 11, Βουλιαγμένη, 210 8929160

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.