Θεματα

Amigos, γενέθλια 10 χρόνων και σούπερ μεξικάνικο πάρτι

Μεξικάνικες λιχουδιές, latin μουσικές και πολλά δώρα στο πιο ξέφρενο μεξικάνικο πάρτι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
fajitas.jpg

Amigos: το μεξικάνικο εστιατόριο της Νέας Σμύρνης γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας του με ένα μεξικάνικο πάρτι

Αυτή την Κυριακή φόρα το σομπρέρο σου. Έχεις να πας στη μεγαλύτερη μεξικάνικη φιέστα που έγινε ποτέ σε αυτή την πόλη. Μια γιορτή που θα έχει απ’ όλα: Τεκίλα, μεξικάνικες μουσικές και απίστευτες λιχουδιές. Το αγαπημένο Amigos της Νέας Σμύρνης γιορτάζει τα δέκα του χρόνια και θα γίνει χαμός!

Αν θες να μάθεις λοιπόν πώς γιορτάζουν οι Μεξικάνοι, πήγαινε στις 26 Νοεμβρίου στη Μεγάλου Αλεξάνδρου λίγο μετά τις 21.00…Πολλά τα θαύματα που θα συναντήσεις. Εκπλήξεις, δώρα και όλα τα πιάτα που έκαναν την Αθήνα να (παρά)μιλάει μεξικάνικα στα δέκα χρόνια του Amigos. Μπορείς μάλιστα να ψηφίσεις το καλύτερο πιάτο που έχεις δοκιμάσει ποτέ στη σελίδα του Amigos στο Facebook και να κερδίσεις το δικό σου τραπέζι για 2 άτομα όπου θα τρως σας Μεξικάνος για 10 ημέρες ΔΩΡΕΑΝ!

Το βράδυ του πάρτι όμως, δεν θα φας μόνο σαν Μεξικάνος, θα ζήσεις μια συνολική μεξικάνικη εμπειρία. live latin με τον Tsiago, την Anastasia, θα μάθεις να χορεύεις salsa από μια ομάδα επαγγελματιών χορευτών και θα πιεις τις καλύτερες μαργαρίτες της πόλης με tequila Jose Cuervo.

amigos_10years-nea_smyrni.jpg

Μεγ. Αλεξάνδρου 70, Νέα Σμύρνη, 210 9332220, Fb: @Amigos.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.