- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Οι συναρπαστικές ιστορίες αρχίζουν με ένα συναρπαστικό ουίσκι
Όταν το Jack Daniel’s συνάντησε τις μέλισσες του Tennessee οι whiskey drinkers βρήκαν την αδυναμία τους
To Lynchburg στην πολιτεία του Tennessee είναι μια μικρή, ήσυχη κωμόπολη των 600 κατοίκων. Ο ανυποψίαστος επισκέπτης θα σκεφτεί ότι είναι άλλη μία από τις χαρακτηριστικές πόλεις του Αμερικάνικου Νότου, όπου ποτέ δεν συμβαίνει τίποτα. Θα κάνει λάθος. Γιατί στο Lynchburg συμβαίνει κάτι το αναπάντεχα συναρπαστικό. Είναι ο τόπος που γεννιέται το Jack Daniel’s Tennessee Honey.
Στο αποστακτήριο Jack Daniel’s οι κάτοικοι του Lynchburg φτιάχνουν αυθεντικό, αμερικάνικο ουίσκι τα τελευταία 150 χρόνια. H μεγαλύτερη δέσμευση τους; Να συνέχισουν την παραγωγή του Νο 1 αμερικάνικού ούισκι στον κόσμο με την απαράμιλλη ποιότητα της ίδιας παραδοσιακής συνταγής του κ. Jack. Και όχι μόνο αυτό. Η πρόκληση να συνδυαστεί η παράδοση με την καινοτομία ήταν η αφορμή για τη δημιουργία του Jack Daniel’s Tennessee Honey.
Αυθεντικό αμερικάνικο ουίσκι με μέλι από το Tennessee. To νέο Jack Daniel’s Honey κλείνει στο μπουκάλι όλη την εμπειρία του θρυλικού ουίσκι, αλλά ταυτόχρονα κρύβει μια έκπληξη αποκλειστικά για αυτούς που ψάχνουν κάτι διαφορετικό. Απαλές νότες μελιού, εκρήξεις σοκολάτας και πραλίνας, με μια ολοκληρωμένη και μακριά επίγευση. Αυτός ο θησαυρός κρύβεται σε μια premium συσκευασία και ταξιδεύει ως την άλλη άκρη του κόσμου, για να ζωντανέψει τα μπαρ της Αθήνας.
Και κάπως έτσι φτάνουμε σε εσένα. Εσύ διαλέγεις πώς θα αρχίσει η επόμενη συναρπαστική ιστορία σου. Ίσως πιεις το Jack Daniel’s Honey σκέτο, ίσως προσθέσεις λίγο πάγο. Ή μήπως ανήκεις στους cocktail lovers; Αν ναι, τότε δοκίμασε το δροσερό Jack Honey Smash με lime και πορτοκάλι, το πικάντικο Jack Honey Ale με ginger ή το ανατρεπτικό Jack Honey Queen Bee, που ξέρει να σου πει το μυστικό της Βασίλισσας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι καλές ιστορίες αρχίζουν πάντα με ένα αυθεντικό, ζεστό ουίσκι. Ένα «χρυσό» ουίσκι όπως το Jack Daniel’s.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.