Θεματα

Κινηματογραφική ομελέτα

 Ένα tribute στα σινεφίλ… τσόφλια

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
40171-85585.JPG

Τampopo

Αβγάπαμε! (γιατί να ζήσω χώρια σου δε γίνεται). Γιαπωνέζοι εραστές επί τω έργω.


Cool Hand Luke

Δεν eggωσε; Ο Πολ Νιούμαν έφαγε 50 σφιχτά αβγά στην καθισιά.

 


Μια τρελή τρελή πτήση

Η γριά κότα έχει το… αβγό!


Rocky

Ο αβγών μου! Ο Ρόκι παίρνει το πρωινό του πρωταθλητή.


Jurassic Park 

Αβγωνία με λαχτάρα να σε νοιάζομαι.


Funny Games

Το στοιχείο του eggλήματος!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.