Θεματα

Κινηματογραφική ομελέτα

 Ένα tribute στα σινεφίλ… τσόφλια

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
40171-85585.JPG

Τampopo

Αβγάπαμε! (γιατί να ζήσω χώρια σου δε γίνεται). Γιαπωνέζοι εραστές επί τω έργω.


Cool Hand Luke

Δεν eggωσε; Ο Πολ Νιούμαν έφαγε 50 σφιχτά αβγά στην καθισιά.

 


Μια τρελή τρελή πτήση

Η γριά κότα έχει το… αβγό!


Rocky

Ο αβγών μου! Ο Ρόκι παίρνει το πρωινό του πρωταθλητή.


Jurassic Park 

Αβγωνία με λαχτάρα να σε νοιάζομαι.


Funny Games

Το στοιχείο του eggλήματος!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.