- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Wine bar για τους Άγγλους, bar a vin για τους Γάλλους, enoteca για τους Ιταλούς, heteroclito για τους Έλληνες σκέφτηκαν η Μαντλέν και ο Δημήτρης και έστησαν το δικό τους στέκι για κρασί. Με 150 ετικέτες, οι περισσότερες από γηγενείς ποικιλίες, με 20 από αυτές και σε ποτήρι, με πλατό τυριών, αλλαντικών, πίτες και άλλες νοστιμιές – κι αυτές αμιγώς ελληνικές και ψαγμένες από παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα, με εξαιρετικές τιμές και με... heteroclites Δευτέρες, όπου παρουσιάζονται μικροί ή και πιο γνωστοί Έλληνες οινοποιοί, το heteroclitο σήμερα είναι ένα από τα πιο ζωντανά σημεία συνάντησης για κάθε οινόφιλο που θέλει να γνωρίσει και να δοκιμάσει τον ελληνικό αμπελώνα και το επώνυμο ελληνικό κρασί. Όπως λένε και η Μαντλέν με τον Δημήτρη, «όποιος μπει εδώ μέσα για ένα πράγμα πρέπει να είναι σίγουρος: θα πιει καλό κρασί, σε καλή τιμή... Όλα τα άλλα είναι απλά... ετερόκλητα».
Φωκίωνος 2 & Πετράκη, (Μητρόπολη), 210 3239406
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.