- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Εστιατόριο με μεγάλη προσήλωση στην νέα ελληνική κουζίνα και με τις σεφ Ευδοκία Φυλακούρη και Νίκη Τρέσσου να μαγειρεύουν εξαιρετικά, το Καλλίστη Γεύσις διοργανώνει συχνά θεματικές βραδιές με πρωταγωνιστές ποιοτικά προϊόντα απ’ όλη την Ελλάδα. Την Παρασκευή 26 Απριλίου καταπιάνονται με τα μανιτάρια της ευβοϊκής εταιρίας Δίρφυς και συνθέτουν ένα δημιουργικό μενού που «μυρίζει» άνοιξη. Μαζί και τέσσερα κρασιά του Κτήματος Βασιλείου.
Όσοι δηλώνετε λάτρεις του πεντανόστιμου μήκυτα και των πολλών παραλλαγών του θα απολαύσετε πλούσιες γεύσεις όπως σούπα βελουτέ με μαύρες τρομπέτες και μαύρη τρούφα, φρέσκα πλευρώτους στη σχάρα σε μαρινάδα λεντινούλας με ούζο και κουρκουμά, κοτόπουλο με σιτάκε και βούτυρο λευκής τρούφας, στριφτάρια με baby πλευρώτους και πορτσίνι, μέχρι και μους σοκολάτας με ανθό αλατιού αρωματισμένου με μαύρη τρούφα αλλά και παγωτό με γλυκό κουταλιού κανθαρέλλα και γαλλικό καφέ με γανόδερμα (είδος μανιταριού γνωστό και σαν «μανιτάρι της αθανασίας» για τις θεραπευτικές του ιδιότητες). Η τιμή του μενού είναι 29 ευρώ, η προσέλευση είναι στις 9.30.
Καλλίστη Γεύσις Ασκληπιού 137 τηλ 210.6453179 Parking Ιπποκράτους 110 (5 €)