Θεματα

Μανιταροφαγία και καλά κρασιά στο Καλλίστη Γεύσις

Με θεματικές βραδιές και ποιοτικά ελληνικά προϊόντα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
39280-84125.jpg

Εστιατόριο με μεγάλη προσήλωση στην νέα ελληνική κουζίνα και με τις σεφ Ευδοκία Φυλακούρη και Νίκη Τρέσσου να μαγειρεύουν εξαιρετικά, το Καλλίστη Γεύσις διοργανώνει συχνά θεματικές βραδιές με πρωταγωνιστές ποιοτικά προϊόντα απ’ όλη την Ελλάδα. Την Παρασκευή 26 Απριλίου καταπιάνονται με τα μανιτάρια της ευβοϊκής εταιρίας Δίρφυς και συνθέτουν ένα δημιουργικό μενού που «μυρίζει» άνοιξη. Μαζί και τέσσερα κρασιά του Κτήματος Βασιλείου.

Όσοι δηλώνετε λάτρεις του πεντανόστιμου μήκυτα και των πολλών παραλλαγών του θα απολαύσετε πλούσιες γεύσεις όπως σούπα βελουτέ με μαύρες τρομπέτες και μαύρη τρούφα, φρέσκα πλευρώτους στη σχάρα σε μαρινάδα λεντινούλας με ούζο και κουρκουμά, κοτόπουλο με σιτάκε και βούτυρο λευκής τρούφας, στριφτάρια με baby πλευρώτους και πορτσίνι, μέχρι και μους σοκολάτας με ανθό αλατιού αρωματισμένου με μαύρη τρούφα αλλά και παγωτό με γλυκό κουταλιού κανθαρέλλα και γαλλικό καφέ με γανόδερμα (είδος μανιταριού γνωστό και σαν «μανιτάρι της αθανασίας» για τις θεραπευτικές του ιδιότητες). Η τιμή του μενού είναι 29 ευρώ, η προσέλευση είναι στις 9.30.

Καλλίστη Γεύσις Ασκληπιού 137 τηλ 210.6453179  Parking Ιπποκράτους 110 (5 €)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.