Θεματα

Yellow, καινούργιο café-bar-resto στην Κηφισιά

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
38760-83182.jpg

Μόλις άνοιξε (Πέμπτη 11/4) από την ομάδα που έχει ήδη «δώσει» στην Αθήνα το Κίτρινο Ποδήλατο, το Πλους Ποδηλάτου και το ανανεωμένο Moorings. Αυτή τη φορά επέλεξαν τα βόρεια και έστησαν ένα all day café-bar restaurant με χαλαρή διάθεση, ωραίο ντεκόρ και hommy γωνιές. Στο Yellow η μέρα αρχίζει νωρίς με καφέ, τσάι κρουασάν ή και με πλούσιο πρωινό ενώ μεσημέρι - βράδυ η κουζίνα δίνει προτάσεις που ξεκινούν από σαλάτες, σνακ, pizza, burgers και φτάνουν σε μεσογειακά κυρίως πιάτα με κρέας ή ψάρι-το μενού που επιμελείται ο σεφ Βασίλης Αλβανίδης θα αλλάζει συχνά ανάλογα με τα εποχικά προϊόντα.

Κοντά σ’ αυτά υπάρχει μπάρα για όσους θέλουν μόνο ποτό αλλά και καταπράσινος κήπος για βραδιές ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές με ωραίες μουσικές και κοκτέιλ. Yellow

Χαρ. Τρικούπη & Κρήτης 27, Κηφισιά

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.