Θεματα

Skinos Mastiha Spirit, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, αρέσει πολύ, βραβεύεται

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
38715-83178.jpg

Είναι πολύ…ανεβαστικό μέσα στον καιρό της κρίσης να ακούς ευχάριστα νέα για τα ελληνικά προϊόντα. Τα οποία φαίνεται πως τώρα περισσότερο παρά ποτέ επιδιώκουν όχι μόνο να κατακτήσουν την μικρή ελληνική αγορά αλλά να επεκταθούν και διεθνώς. Ο λόγος, σήμερα, για το Skinos Mastiha Spirit που παράγεται με βάση μια παλιά συνταγή από την γενέτειρά του τη Χίο και είναι το λικέρ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ελλάδα και το πρώτο στις εξαγωγές. Πρόσφατα βραβεύτηκε με το Ασημένιο Μετάλλιο στην κατηγορία Liquers σε έναν από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς αλκοολούχων ποτών παγκοσμίως τον San Francisco World Spirits Competition.

n

Για να πάρετε μια ιδέα του πόσο σημαντική είναι αυτή η διάκριση αρκεί να πούμε πως στο SFWSC συμμετείχαν 34 gurus – εμπειρογνώμονες για κριτές, παραγωγοί και εταιρείες από 63 χώρες, 85 διαφορετικές κατηγορίες και 1.407 διαφορετικά spirits, μεταξύ αυτών μερικά πολύ γνωστά διεθνή σήματα! Είναι ακόμη εντυπωσιακό το ότι ο Skinos που εκφράζει ιδανικά το lifestyle της Μεσογείου, πίνεται παγωμένος σαν χωνευτικό ή σαν long drink στην μπάρα ενός κοσμοπολίτικου μπαρ, ήδη αγαπιέται από τους θαμώνες των πιο διάσημων bars του κόσμου ενώ ένα νέο concept, το Mediterranean Cocktailing, κατακτά τη δική του θέση στο διεθνές στερέωμα του bartending. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.