Θεματα

Γαριδοπατατίνι, αμαρτωλή λιχουδιά, την ανακαλύψαμε στο «Γέρακα»

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
37558-80898.gif

Nηστίσιμο και... κολασμένο! Σκέψου πατατάκι λεπτοκομμένο και κριτσανιστό κι ανάμεσά του μπερδεμένη μπόλικη ψιλή γαριδίτσα. Έρχεται στο τραπέζι σε ξέχειλο πιάτο που αναδύει γαργαλιστική (ελαφριά) μυρωδιά σκόρδου και είναι στολισμένο με φρέσκα φυλλαράκια μαϊντανού. Τη σούπερ νοστιμιά την ανακαλύψαμε στο μεζεδοπωλείο «Ο Γέρακας», μαζί με άλλα ωραία, καλό κρασί και φτηνές τιμές.

Βοιωτίας 17, Γέρακας, 210 6613.646, ανοιχτά από το πρωί, κλειστά Δευτέρα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.