Θεματα

Φθινοπωρινό πάρτι στο πιο ανατρεπτικό κρεοπωλείο της πόλης

Το Carnicero γιορτάζει τον Οκτώβριο με μεγάλες νοστιμιές

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
375521-775172.jpg

Το Carnicero δεν είναι σαν τα κρεοπωλεία που ξέρεις. Ντιζαϊνάτο από την κορφή έως τα νύχια σε προμηθεύει με τα πιο εκλεκτά κρέατα του κόσμου, έχει εξειδικευμένες κοπές, αλλά και σπάνια αλλαντικά, τυριά, κρασιά, σάλτσες και χειροποίητα ζυμαρικά. Αυτή την Τρίτη, 10 Οκτωβρίου κάνει πάρτι για να γιορτάσει την έλευση του φθινοπώρου και μας καλεί όλους από τις 19.00 έως τις 22.00 σε μια γιορτή αφιερωμένη στους καλοφαγάδες. Δημιουργικά πλατό τυριών (θα βρεις από moliterno al tartufo μέχρι παρμεζάνα ωρίμανσης 24 μηνών) και αλλαντικών (ισπανικά και ιταλικά αριστουργήματα), lounge μουσικές και επιλεγμένες ετικέτες κρασιών για το απόλυτο ταίριασμα. Bonus τέσσερις guests stars…έκπληξη!

Δημ. Βασιλείου 18, Ν. Ψυχικό, 210 6770050, Fb: Carnicero Meat& Delicatessen

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.