- CITY GUIDE
- PODCAST
-
32°
Φθινοπωρινό πάρτι στο πιο ανατρεπτικό κρεοπωλείο της πόλης
Το Carnicero γιορτάζει τον Οκτώβριο με μεγάλες νοστιμιές
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![375521-775172.jpg 375521-775172.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2017/10/06/375521-775172.jpg)
Το Carnicero δεν είναι σαν τα κρεοπωλεία που ξέρεις. Ντιζαϊνάτο από την κορφή έως τα νύχια σε προμηθεύει με τα πιο εκλεκτά κρέατα του κόσμου, έχει εξειδικευμένες κοπές, αλλά και σπάνια αλλαντικά, τυριά, κρασιά, σάλτσες και χειροποίητα ζυμαρικά. Αυτή την Τρίτη, 10 Οκτωβρίου κάνει πάρτι για να γιορτάσει την έλευση του φθινοπώρου και μας καλεί όλους από τις 19.00 έως τις 22.00 σε μια γιορτή αφιερωμένη στους καλοφαγάδες. Δημιουργικά πλατό τυριών (θα βρεις από moliterno al tartufo μέχρι παρμεζάνα ωρίμανσης 24 μηνών) και αλλαντικών (ισπανικά και ιταλικά αριστουργήματα), lounge μουσικές και επιλεγμένες ετικέτες κρασιών για το απόλυτο ταίριασμα. Bonus τέσσερις guests stars…έκπληξη!
Δημ. Βασιλείου 18, Ν. Ψυχικό, 210 6770050, Fb: Carnicero Meat& Delicatessen
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι σύμβουλοι-οινολόγοι της Zoumboulis & Associates φιλοξένησαν στην Ελλάδα τον νευροεπιστήμονα καθηγητή Gabriel Lepousez στο Μουσείο Οίνου Μάρκου
Η Καλαμάτα συνδυάζει ομορφιά, ιστορία, γλυκιά ζωή, όλα στα μέτρα του ανθρώπου
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.