Η Αθήνα τρώει θεσσαλονικιώτικα
Το Thessaloniki Food Festival σε Athens Edition αυτό το σαββατοκύριακο
Η Θεσσαλονίκη πάντα πάνω από μια κατσαρόλα, μια νοστιμιά, νέες και κλασικές συνταγές, το αιώνιο ψάξιμο της γεύσης, η γεύση της πόλης, μια γεύση που κατηφορίζει για πρώτη φορά μαζικά στην Αθήνα και στην Πλατεία Κοτζιά, το σαββατοκύριακο 7 και 8 Οκτωβρίου.
Περισσότερες από 15 επιχειρήσεις εστίασης, burgers, καπνιστές παντσέτες, βουβαλίσια σουτζουκάκια αλλά και βουβαλίσιο παγωτό, φρέσκοι χυμοί και μυρωδάτος καφές, αυθεντική ιταλική piadina, παέγια και ντόνατς, ασιατικές συνταγές, γύρος Θεσσαλονίκης, ζουμερά hot dog, παραδοσιακοί λουκουμάδες, μπίρες και κοκτέλ, πολλά βιολογικά προϊόντα παρέα πάντα με άφθονη μουσική!
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και το Thessaloniki Food Festival, μια πρωτοβουλία της αντιδημαρχίας Τουρισμού εδώ και 7 χρόνια, και η δημιουργική ομάδα Soulfood Thessaloniki, μετά τα πετυχημένα Street Food Festival και Βeer Festival, παρουσιάζουν ένα νοστιμότατο mobile street food festival, για δύο μέρες στο κέντρο της Αθήνας.
Eίσοδος Δωρεάν, 11.00 με 23.00, Fb Event: εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.