Θεματα

Η Αθήνα τρώει θεσσαλονικιώτικα

Το Thessaloniki Food Festival σε Athens Edition αυτό το σαββατοκύριακο

61858-136429.JPG
Χρήστος Εξαρχόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
375142-774314.jpg

Η Θεσσαλονίκη πάντα πάνω από μια κατσαρόλα, μια νοστιμιά, νέες και κλασικές συνταγές, το αιώνιο ψάξιμο της γεύσης, η γεύση της πόλης, μια γεύση που κατηφορίζει για πρώτη φορά μαζικά στην Αθήνα και στην Πλατεία Κοτζιά, το σαββατοκύριακο 7 και 8 Οκτωβρίου.

Περισσότερες από 15 επιχειρήσεις εστίασης, burgers, καπνιστές παντσέτες, βουβαλίσια σουτζουκάκια αλλά και βουβαλίσιο παγωτό, φρέσκοι χυμοί και μυρωδάτος καφές, αυθεντική ιταλική piadina, παέγια και ντόνατς, ασιατικές συνταγές, γύρος Θεσσαλονίκης, ζουμερά hot dog, παραδοσιακοί λουκουμάδες, μπίρες και κοκτέλ, πολλά βιολογικά προϊόντα παρέα πάντα με άφθονη μουσική!

Το Thessaloniki Food Festival σε Athens Edition αυτό το σαββατοκύριακοΤο Thessaloniki Food Festival σε Athens Edition αυτό το σαββατοκύριακοΤο Thessaloniki Food Festival σε Athens Edition αυτό το σαββατοκύριακο

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και το Thessaloniki Food Festival, μια πρωτοβουλία της αντιδημαρχίας Τουρισμού εδώ και 7 χρόνια, και η δημιουργική ομάδα Soulfood Thessaloniki, μετά τα πετυχημένα Street Food Festival και Βeer Festival, παρουσιάζουν ένα νοστιμότατο mobile street food festival, για δύο μέρες στο κέντρο της Αθήνας.

Το Thessaloniki Food Festival σε Athens Edition αυτό το σαββατοκύριακο

Eίσοδος Δωρεάν, 11.00 με 23.00, Fb Event: εδώ 

Το Thessaloniki Food Festival σε Athens Edition αυτό το σαββατοκύριακο

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.