- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Το φθινόπωρο μπήκε νόστιμα στο νησί των ανέμων. Στα μέσα του Σεπτέμβρη το Kenshό Fine Dining Restaurant στη Μύκονο φιλοξένησε έναν από τους σπουδαιότερους chef στον κόσμο, τον Ισπανό Quique Dacosta. Ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin, chef, παρουσίασε ένα μενού 16 πιάτων μαζί με τον Executive Chef του Kenshō Restaurant Γιώργο Στυλιανουδάκη και τον pastry chef Δημήτρη Χρονόπουλο.
Μια μοναδική εμπειρία γεύσεων, με κάθε πιάτο να αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου κι όλα μαζί να συνθέτουν μια εξαιρετική γαστρονομική «παράσταση». Ο chef Dacosta με την ομάδα του δημιούργησε 8 πιάτα αντιπροσωπευτικά της ιστορίας του. Καλωσόρισε τους επισκέπτες με ένα «Οδοιπορικό στο Δάσος» από αφυδατωμένα μανιτάρια και ρίζες, και συνέχισε με το ρύζι iberico μέσα σε στάχτη, το αμύγδαλο nougat και τη διάσημη γαρίδα του, παρουσιασμένη σαν ένα «Δώρο της Θάλασσας».
Παράλληλα ο επίσης βραβευμένος chef Γιώργος Στυλιανουδάκης με τις δικές του δημιουργίες, όπως το πειραγμένο φρικασέ ή το μπαρμπούνι με χτένια, πρόσθεσε τις ελληνικές νότες σε αυτή την υπέροχη σύνθεση. Μια συνεργασία - απόδειξη ότι η Ελλάδα στέκεται με μεγάλη επιτυχία στα υψηλά επίπεδα της παγκόσμιας γαστρονομικής κλίμακας.
KENSHŌ Boutique Hotel & Suites, Παραλία Ορνού, 22890 29001