Σε αμερικανική εκπομπή μαγειρικής ο Άκης Πετρετζίκης
Γεύσεις από Ελλάδα σε επεισόδιο του Voyager, το οποίο γυρίστηκε στην Αθήνα
Τον Άκη Πετρετζίκη επέλεξε η ταξιδιωτική εκπομπή Voyager, με παρουσιαστή τον Τζος Γκαρσία, για ένα σύντομο γευστικό ταξίδι στην Ελλάδα.
Ο Έλληνας masterchef περιγράφει τη συνάντησή του με τον Αμερικανό παρουσιαστή και την εμπειρία του από τα γυρίσματα του επεισοδίου, όπου ο τηλεθεατής θα έχει τη δυνατότητα να δει ορισμένες από τις ομορφιές της Ελλάδας. Όπως γράφει ο Άκης Πετρετζίκης στην προσωπική του ιστοσελίδα, αν και επιθυμία της παραγωγής ήταν να μαγειρέψει μουσακά, αυτό δεν θα ήταν εφικτό να γίνει μέσα σε 15 λεπτά που του έδιναν ως χρόνο.
«Τελικά, συμφωνήσαμε να τους κάνω μια ωραία χωριάτικη και 3 "αλοιφές" (τυροκαυτερή, τζατζίκι και μελιτζανοσαλάτα)» γράφει, προσθέτοντας πως τα γυρίσματα έγιναν σε μια φάρμα λίγο έξω από την Αθήνα.
«Η αλήθεια είναι πως ήθελα πολύ να δω πώς δουλεύει ένα ξένο συνεργείο, τι μηχανήματα έχει, πόσο προσωπικό κ.λπ. Με ενδιαφέρουν όλα αυτά για τις δικές μου εκπομπές άλλωστε...» συμπληρώνει, υπογραμμίζοντας: «Έχω να πω ότι ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία».
Η εκπομπή Voyager προβάλλεται από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC. Ο Τζος Γκαρσία ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με πλοίο, και σε κάθε λιμάνι παρουσιάζει τις κρυμμένες ομορφιές, τις διαφορετικές παραδόσεις και τις μοναδικές κουζίνες που αυτό κρύβει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.