Έχω μια γεύση Ελλάδας στα χείλη στο lounge της Lufthansa
Λαδοτύρι Μυτιλήνης, λουκάνικο Λευκάδας, φάβα, μελιτζανοσαλάτα, γραβιέρα Νάξου και ελιές. Μαζί μ’ αυτά, κρασιά και τσίπουρα παλαιωμένα και υπέροχα κοκτέιλ με βάση το διάσημο σε όλον τον κόσμο κονιάκ Μεταξά. Στο…τσακίρ κέφι και με την καλύτερη γεύση Ελλάδας στο στόμα αποχαιρετά η Lufthansa τους επιβάτες της που αναχωρούν από την χώρα μας με προορισμό κάθε άκρη του πλανήτη. Θέλοντας να τους έχει όσο το δυνατόν περισσότερο ευχαριστημένους σε όλα τα επίπεδα διευρύνει τις παροχές της στον αέρα αλλά και επί του…εδάφους. Και σε συνεργασία με τα Hellenic Duty Free, προσφέρει γαστρονομικές εμπειρίες σε όσους χαλαρώνουν στη Lufthansa Business lounge.
Έτσι, κάποιος περιμένοντας την πτήση του, μπορεί να απολαύσει το διάσημο σε όλον τον κόσμο κονιάκ Μεταξά, να δοκιμάσει γνωστές ποικιλίες κρασιών από τους αμπελώνες «Κτήμα Παπαγιαννάκος» και «Γαία Οινοποιητική», να γλυκαθεί με τις μαρμελάδες «Παπαγιαννίδη», να δοκιμάσει το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και το θαλασσινό αλάτι από τη “Navarino Icons”, αλλά και τις ελιές από τη «Γαία». Κατά τη διάρκεια της ημέρας προσφέρονται και ελληνικοί μεζέδες. Η Lufthansa πρόσφατα πρόσθεσε και δύο νέα ελληνικά προϊόντα, το πολυβραβευμένο ερυθρό κρασί «Γουμένισσα» της Οινοποιίας Χατζηβαρύτη και το παλαιωμένο τσίπουρο “Dark Cave” του Τσιλιλή.
Μια πρωτοβουλία που αφήνει ευχαριστημένους όχι μόνο τους επιβάτες αλλά και τους Έλληνες παραγωγούς που βλέπουν τα προϊόντα τους να προβάλλονται σε επισκέπτες από όλον τον κόσμο οι οποίοι μάλιστα μπορούν και να τα αγοράσουν σαν ένα τελευταίο - το πιο νόστιμο-, αναμνηστικό. Η Lufthansa σχεδιάζει μεγαλύτερη διεύρυνση αυτής της πρωτοβουλίας συνεχίζοντας τις συνεργασίες με ακόμη περισσότερους Έλληνες παραγωγούς.
*Να σημειωθεί πως στη διάρκεια του 2012, οι αεροπορικές εταιρίες του ομίλου Lufthansa Group καλωσόρισαν στις πτήσεις τους περισσότερους από 103 εκατομμύρια επιβάτες, καθιστώντας τον τον κορυφαίο Όμιλο Αεροπορικών Εταιριών στην Ευρώπη
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.