Θεματα

Noctua: οι αθηναϊκές μπίρες πήραν χρυσό μετάλλιο!

Οι μπίρες της μικροζυθοποιίας Noctua βραβεύτηκαν σε διεθνή διαγωνισμό και έκαναν την κουκουβάγια περήφανη

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
372783-769911.jpg

Τον Ιάσονα, τον Χρήστο, τον Ορφέα και τον Δημήτρη τους γνώρισα πριν από ένα χρόνο περίπου. Είχαν μόλις ανοίξει το ζυθοποιείο τους στο κέντρο της Αθήνας, του είχαν δώσει για έμβλημα μια κουκουβάγια και είχαν αρχίσει δειλά, αλλά σταθερά να παράγουν τις πρώτες τους μπίρες. Ευχήθηκα να τους πάνε όλα καλά, όχι μόνο γιατί οι πρώτες τους μπίρες ήταν πραγματικά πολύ καλές, αλλά κυρίως γιατί ήταν τέσσερα νέα παιδιά που βάλθηκαν να κάνουν το τρελό τους όνειρο πραγματικότητα.

Πόσο πιθανό όμως είναι να πετύχουν τα όνειρα; Πολύ, αν αγαπάς αυτό που κάνεις, και το κάνεις καλά. Πριν λίγες μέρες, η Noctua συμμετείχε για πρώτη της φορά σε διεθνή διαγωνισμό. Στο International Beer Challenge, που έγινε στο Λονδίνο, οι μπίρες των 4 φίλων έπρεπε να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε 700 μπίρες από 30 διαφορετικές χώρες. Και το έκαναν!

Μετά από γευστική δοκιμή που έγινε από εξειδικευμένους κριτές η Noctua Head Twister βραβεύτηκε με χρυσό στην κατηγορία Ale, ενώ η μαύρη IPA, η Noctua Night Vision κέρδισε χάλκινο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία. Και έτσι, έμαθα ότι βγάλανε ακόμα μία μπίρα, τη Head Twister, η οποία και απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία design& packaging. Τα συγχαρητήρια, να τους τα δώσετε από κοντά. Το ζυθοποιείο τους είναι ανοιχτό σε όλους!

Πειραιώς 124, 210 3454484, Fb: Noctua Brewery Athens

*Μπορείτε να προμηθευτείτε τις μπίρες Noctua, είτε κατευθείαν από το ζυθοποιείο, είτε από επιλεγμένες κάβες και καταστήματα (όλες οι διευθύνσεις στο www.noctua.gr)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.