Θεματα

Γιορτή Ψωμιού στο άλσος Περιστερίου

22 - 24 Σεπτεμβρίου 2017

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
372738-769820.jpg

Την‭ ‬Παρασκευή‭ 22 Σεπτεμβρίου και ώρα ‬18.00‭ ανοίγει τις πύλες της η 2η γιορτή ψωμιού στο Άλσος Περιστερίου που διοργανώνει η Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων Περιχώρων. ‬

‭Ένα‬ πρότυπο‭ ‬ ‭βιοτεχνικό‭ ‬ αρτοποιείο θα ‭ ‬παρασκευάζει φρέσκο‭ ‬ ψωμί‬ και προϊόντα ζαχαροπλαστικής φούρνου‭ ‭ ‬παρουσία των επισκεπτών και τα ‬προϊόντα‭ ‬θα‭ ‬διατείθενται‭ ‬άμεσα‭ και ‬δωρεάν‭ ‬στους παρευρισκομένους.

Φέτος για πρώτη φορά ‭θα δημιουργηθεί και ένα υπαίθριο παιδικό‬ εργαστήριο‭ για‭ ‬ζωντανό‭ ‬διαδραστικό‬ παιχνίδι‭ ζυμώνοντας‭ φρέσκο‬ ψωμί.

Σκοπός της γιορτής, όπως αναφέρει η συντεχνία, είναι να δείξει στους καταναλωτές ποιοι και πως παρασκευάζουν το φρέσκο ψωμί στην Ελλάδα‭ ‭ ‬και τις διαφορές‬ του από άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα. ‭Ιδιαίτερα δε, να γίνει αυτό‬ περισσότερο κατανοητό στα νέα παιδιά‭ ‭ ‬που τώρα διαμορφώνουν τις‬ διατροφικές τους συνήθειες.

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Γιορτής Ψωμιού είναι :

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 22/09/17‭ ‬18.00 - 22.00

ΣΑΒΒΑΤΟ : 23/09/17‭ ‬18.00 - 22.00

ΚΥΡΙΑΚΗ : 24/09/17‭ ‬ 10.00 - 13.00 και 16.00 - 22.00

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.