- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Home Kitchen: Καινούργιο στο κέντρο της πόλης με σπιτικό φαγάκι
Είναι καινούργιο-άνοιξε περίπου πριν ένα μήνα-, και βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, την Ομόνοια, εντός της στοάς Πανεπιστημίου 64, σε ένα από τα πιο παλιά κτίρια της πόλης. Μαζεύουν ήδη τον κόσμο-πολύς- που κινείται στα πέριξ, και προσφέρουν γευστικό και ταυτόχρονα πολύ οικονομικό πρωινό και μεσημεριανό. Ανοίγουν 9.30 το πρωί με 6 το απόγευμα όλες τις καθημερινές.
Για το βράδυ και τα σαββατοκύριακα όπως με πολύ χιούμορ λένε οι ίδιοι… «η πελατεία μας τρώει στο σπίτι η πάει και πουθενά αλλού». Εκτός από τα φοβερά μπέργκερ, τα διάφορα ζυμαρικά και τις σαλάτες, έχουν και πιάτα ημέρας με όσπρια, ψάρια, σούπες και διάφορα άλλα. Η Άννα έχει την γενική φροντίδα, μαγειρεύει μαζί με τον Σπύρο και φτιάχνει και όλα τα γλυκά μέσα στο μαγαζί.
Θα το βρείτε Πανεπιστημίου 64, (εντός της στοάς), τηλ. 2103802898 Δευτέρα-Παρασκευή 9.30 έως 18.00 www.facebook.com/homekitchenathens
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.