Μεξικάνικη φιέστα για καλό σκοπό
Το Amigos γιορτάζει τη Μέρα Ανεξαρτησίας του Μεξικού με μπόλικη τεκίλα
Η Mέρα Aνεξαρτησίας είναι πολύ σημαντική γιορτή για τη μεξικάνικη κουλτούρα. Ίσως η σπουδαιότερη μετά την Ημέρα των Νεκρών (Dia de los Muertos), γιορτάζεται τόσο πολύχρωμα (και νόστιμα) όσο φαντάζεσαι (και λιγουρεύεσαι) τις μεξικάνικες φιέστες. Μη ζηλεύεις. Έχει και στην Αθήνα!
Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 στις 21.00 το μεξικάνικο εστιατόριο Amigos στη Γλυφάδα, γιορτάζει τη Μέρα Ανεξαρτησίας όπως της αξίζει: με μοναδικές μεξικάνικες γεύσεις, πολλές μαργαρίτες και την παθιασμένη μουσική της Μεξικανής τραγουδίστριας, Martha Moroleon.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι όλα τα έσοδα της εκδήλωσης, που διοργανώνεται από τα Amigos με την υποστήριξη της Πρεσβείας του Μεξικού, θα διατεθούν στον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου». Βάλε λοιπόν το σομπρέρο σου και χόρεψε μέχρι τελικής πτώσεως. Ε, και αν πιεις καμιά τεκίλα παραπάνω, δεν πειράζει. Είναι για καλό σκοπό.
Κύπρου 65Α, Γλυφάδα, 210 8983167
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.