Θα τα φάτε ή θα τα κοιτάξετε; 20 επιδόρπια από την αρχιτέκτονα που έγινε pastry chef
Η Dinara Kasko ανοίγει την όρεξη με τις απίθανες λιχουδιές της και μοιράζεται τα μυστικά της (εικόνες, video)
Τα μαθηματικά μπορεί να φανούν πολύ χρήσιμα στην κουζίνα. Αν αμφιβάλλετε, μπορείτε να τσεκάρετε τις γλυκές αλχημείες της Ουγγαρέζας σεφ-pastry θαυματοποιού-Dinara Kasko που αποφάσισε να εφαρμόσει όσα έμαθε σπουδάζοντας αρχιτεκτονική στην καινούργια ζωή που αποφάσισε να δοκιμάσει. Απόλαυση και γεωμετρία σε συνταγές που σχεδόν λυπάσαι να δοκιμάσεις. Κέικ, τάρτες, μπον μπον, γλυκά που είναι σκέτη τέχνη.
«Θέλω να κάνω κάτι ενδιαφέρον και φρέσκο, πειραματιζόμενη με νέες δημιουργικές ιδέες» δηλώνει. Ταιριάζοντας τα υλικά της με αλγόριθμους και διαγράμματα, σερβίρει επιδόρπια που τα κοιτάς ξανά και ξανά πριν αποφασίσεις να πέσεις πάνω τους.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dinara Kasko (@dinarakasko) στις Αύγ 14, 2017, 8:16πμ PDT
Πλησιάζοντας τους 440.000 followers στο Instagram, κάθε μέρα γίνεται περισσότερο γνωστή με τα «γλυπτά» γλυκά της. Πάρτε μία γεύση πώς τα καταφέρνει μέσα από όσα ανεβάζει στο YouTube.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.