Θεματα

Το Hilton κατεβάζει διακόπτες για την «Ώρα της Γης»

και σερβίρει κοκτέιλ …Switch off

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
37074-80105.jpg

Το Σάββατο 23 Μαρτίου, στις 20:30, πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι θα κλείσουν τα φώτα συμμετέχοντας στην Ώρα της Γης, την πιο επιτυχημένη πρωτοβουλία (από άποψη συμμετοχής κόσμου) ενάντια στην κλιματική αλλαγή και την υπερθέρμανση του πλανήτη. Είναι πολλές και πασίγνωστες οι τοποθεσίες, τα μνημεία και τα κτίρια σε όλο τον κόσμο που θα σκοτεινιάσουν και φέτος, μέσα σ’ αυτά και το πάντα λαμπερό και κεντρικότατο Χίλτον της Αθήνας (αλλά και όλα τα ξενοδοχεία της αλυσίδας παγκοσμίως). Έτσι, όλα τα φώτα του ξενοδοχείου, εσωτερικά και εξωτερικά θα σβήσουν για μία ώρα, τα εστιατόρια Βυζαντινό και Galaxy θα δουλεύουν και θα σερβίρουν με κεριά-η τέλεια ρομάντζα, ενώ και οι πελάτες θα ενημερωθούν ώστε να σβήσουν και εκείνοι τα φώτα στα δωμάτιά τους. Και δεν σταματάει εδώ.

Για όσους βρεθούν εκεί το Galaxy έφτιαξε ένα καινούργιο κοκτέιλ, το “Switch off” (ουίσκι, Cointreau, σοκολάτα, φρέσκος χυμός lime) αλλά και ένα πιάτο με την συμβολική ονομασία “hOUR Earth”, με γαύρο μαριναρισμένο σε ginger, πράσινη σαλάτα με κάρδαμο, αμύγδαλα και βινεγκρέτ εσπεριδοειδών που σερβίρεται μάλιστα πάνω σε γρανίτη για να δείχνει την απλότητα και την φρεσκάδα των υλικών που παρέχει ο πλανήτης. Και τα δύο θα σερβίρονται έως τις 24 Μαρτίου. Βας. Σοφίας 46, 2107281000

n

Το Earth Hour Dish εμπνευσμένο ειδικά για την συγκεκριμένη μέρα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.