Θεματα

Το Hilton κατεβάζει διακόπτες για την «Ώρα της Γης»

και σερβίρει κοκτέιλ …Switch off

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
37074-80105.jpg

Το Σάββατο 23 Μαρτίου, στις 20:30, πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι θα κλείσουν τα φώτα συμμετέχοντας στην Ώρα της Γης, την πιο επιτυχημένη πρωτοβουλία (από άποψη συμμετοχής κόσμου) ενάντια στην κλιματική αλλαγή και την υπερθέρμανση του πλανήτη. Είναι πολλές και πασίγνωστες οι τοποθεσίες, τα μνημεία και τα κτίρια σε όλο τον κόσμο που θα σκοτεινιάσουν και φέτος, μέσα σ’ αυτά και το πάντα λαμπερό και κεντρικότατο Χίλτον της Αθήνας (αλλά και όλα τα ξενοδοχεία της αλυσίδας παγκοσμίως). Έτσι, όλα τα φώτα του ξενοδοχείου, εσωτερικά και εξωτερικά θα σβήσουν για μία ώρα, τα εστιατόρια Βυζαντινό και Galaxy θα δουλεύουν και θα σερβίρουν με κεριά-η τέλεια ρομάντζα, ενώ και οι πελάτες θα ενημερωθούν ώστε να σβήσουν και εκείνοι τα φώτα στα δωμάτιά τους. Και δεν σταματάει εδώ.

Για όσους βρεθούν εκεί το Galaxy έφτιαξε ένα καινούργιο κοκτέιλ, το “Switch off” (ουίσκι, Cointreau, σοκολάτα, φρέσκος χυμός lime) αλλά και ένα πιάτο με την συμβολική ονομασία “hOUR Earth”, με γαύρο μαριναρισμένο σε ginger, πράσινη σαλάτα με κάρδαμο, αμύγδαλα και βινεγκρέτ εσπεριδοειδών που σερβίρεται μάλιστα πάνω σε γρανίτη για να δείχνει την απλότητα και την φρεσκάδα των υλικών που παρέχει ο πλανήτης. Και τα δύο θα σερβίρονται έως τις 24 Μαρτίου. Βας. Σοφίας 46, 2107281000

n

Το Earth Hour Dish εμπνευσμένο ειδικά για την συγκεκριμένη μέρα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.