Θεματα

Σοκολατένιος παράδεισος

Σε κάνει να θες να φας όλα τα έπιπλα, από καρέκλες μέχρι πορτατίφ

Καρολίνα Νιαμονιτάκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ένα σαλόνι που ο καθένας θα ονειρευόταν (μέχρι βέβαια να συνειδητοποιήσει ότι κινδυνεύει να φάει όλα του τα έπιπλα) παρουσιάστηκε σε εμπορικό κέντρο στο Μινσκ της Λευκορωσίας. Όλα τα αντικείμενα μέσα στο δωμάτιο, από τις καρέκλες, τον καναπέ μέχρι τα λουλούδια και τους ζωγραφικούς πίνακες είναι φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας, βελγική σοκολάτα. Η γλύπτρια του συγκεκριμένου σοκολατοδωματίου Έλενα Κλιμέντ χρησιμοποίησε πάνω από 600 κιλά σοκολάτας κατά τη διάρκεια δυόμιση μηνών συνολικά που χρειάστηκε για να φτιαχτεί η σοκολάτα και να κατασκευαστούν τα σοκολατένια έπιπλα και αντικείμενα του δωματίου.

n

Το σαλόνι θα εκτίθεται στο εμπορικό κέντρο του Μινσκ μέχρι τις 14 Απριλίου και μετά θα είναι στη διάθεση του κοινού, το όποιο μαλιστά θα μπορεί να δοκιμάζει λίγο από τα έπιπλα.

Δεν είναι το πρώτο σοκολατένιο δωμάτιο που έχει φτιαχτεί καθώς το 2011 ο Λιθουανός Μιντάουγκας Τεντζιαγκόλσκις κατασκεύασε ένα σοκολοτένιο δωμάτιο με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου , το οποίο εκθέτονταν σε σούπερ μάρκετ στην Λιθουανία.

n

Το σοκολατένιο δωμάτιο του Λιθουανού Μιντάουγκας Τεντζιαγκόλσκις


n

n

n

n