Θεματα

Ταραμοσαλάτα, love for ever

Η σωστή, κλασική, αξεπέραστη συνταγή

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
36614-79339.jpg

Η Καθαρή Δευτέρα πλησιάζει και εμείς σας προτείνουμε μια απλή και εύκολη συνταγή για το αγαπημένο all time classic φαγητό για τα Κούλουμα. Ο αυθεντικός ταραμάς είναι ο άσπρος, θα τον αγοράσεις κοντά στα € 22 το κιλό, για μια ικανοποιητική ποσότητα δεν θα χρειαστείς πάνω από 100-150 γρ.

Η συνταγή

Βάζουμε στο μίξερ 1 μεγαλούτσικο κρεμμύδι ξερό, το χυμό από 2 λεμόνια, μπαγιάτικο ψωμί (περίπου την ψίχα μισής φρατζόλας), 100 γρ. ταραμά λευκό. Τα χτυπάμε όλα μαζί προσθέτοντας ελαιόλαδο σιγά σιγά μέχρι να δέσει το μείγμα. Σερβίρουμε με μια ελιά στο κέντρο, λίγο άνηθο, μια «πινελιά» λάδι ακόμη, μια λεπτή φέτα λεμόνι, λίγα ροζ πιπέρια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.