- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Λαμπερή, πανέμορφη, ταλαντούχα. Ποιος μπορεί να κατηγορήσει τον υπουργό οικονομικών που θέλει να πιει καφέ μαζί με την Scarlett Johansson; Για καφέ δεν ξέρουμε, αλλά στην επιλογή των εστιατορίων η Scarlett σκίζει! Για το δείπνο της επέλεξε το Ω3 στον Πλατύ Γιαλό της Σίφνου, το καταπληκτικό εστιατόριο του Βασίλη Βλαχογεωργάκη και του εξαιρετικού σεφ Γιώργου Σαμοΐλη.

Μερικές εβδομάδες πριν ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Νενέλα Γεωργελέ απαντούσε τα παρακάτω:
Το Ω3 μέσα σε πολύ λίγο διάστημα έγινε διάσημο, ακόμη κι αυτοί που δεν έχουν έρθει Σίφνο το ξέρουν. Πως εξηγείς αυτή την επιτυχία;
ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ανησυχία! Στον πέμπτο χρόνο λειτουργίας μας φέτος, έχει καταγραφεί στη συνείδηση του επισκέπτη ότι 6 μήνες το χρόνο (μέσα Απριλίου με μέσα Οκτωβρίου), 7 μέρες την εβδομάδα, από τη μια το μεσημέρι μέχρι το βράδυ υπάρχει ένα μέρος στον Πλατύ Γιαλό που είναι ανοιχτό και προσφέρει ένα πλούσιο μενού σε πλήρη ανάπτυξη ακόμη και τη μη τουριστική περίοδο (off-season). Επενδύουμε στα καλύτερα ποιοτικώς προϊόντα και σε δυναμικές συνεργασίες εντός και εκτός νησιού-παρακολουθούμε πάντα τους ντόπιους παραγωγούς.

*Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ.
Ω3, 2284072014, Πλατύς Γιαλός, Σίφνος
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το νέο Business Lunch Menu κάνει το διάσημο εστιατόριο προσιτό σε όλους
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Hot εστιατόρια, λαχταριστά street food στέκια και λαμπερά ξενοδοχεία
Ένα ξεχωριστό pop-up bakery στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου St. George Lycabettus
Δεν έχει σημασία αν το δώρο είναι μικρό ή μεγάλο… Σημασία έχει η όμορφη κίνηση του να προσφέρεις, είτε αυτό είναι κάτι ακριβό είτε απλώς μια μακαρονάδα
Καλοφτιαγμένο, καθημερινό φαγητό, με συνέπεια και χωρίς περιττές εντυπώσεις
Τρεις εμβληματικοί χώροι, τρεις διαφορετικές προτάσεις διασκέδασης για αυτές τις γιορτές
Βουτυρένιοι κουραμπιέδες, λαχταριστά μελομακάρονα, αφράτα πανετόνε και πολλές ακόμα λιχουδιές
Από ξηρούς καρπούς μέχρι εκλεκτά τυριά και βιολογικό κρέας
Τα αστεράτα ξενοδοχεία και τα καλά εστιατόρια της Αθήνας έχουν ήδη ετοιμάσει τα εορταστικά μενού τους και μας περιμένουν για αξέχαστες βραδιές
Εδώ θα ανακαλύψεις τα αγαπημένα γλυκά των γιορτών
Οι έμπειροι σοκολατιέ, Ιωάννα και Δημήτρης, δημιουργούν σοκολατάκια bonbon, με γεμίσεις από πραλίνες, ganache και φρέσκα ζελέ φρούτων, χρησιμοποιώντας σοκολάτα υψηλής ποιότητας
Η ιδανική πρόταση για τα πιο γλυκά Χριστούγεννα!
Στα ράφια έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους τα μελομακάρονα, ζουμερά και αρωματικά, και οι κουραμπιέδες με φρέσκο ελληνικό βούτυρο, την ίδια συνταγή που τιμά ο φούρνος εδώ και δεκαετίες
Όλα τα γλυκά που λαχταράς για το γιορτινό τραπέζι
Ένα από τα πλέον ιστορικά ζαχαροπλαστεία της πόλης, με τρία καταστήματα
Ένα σύγχρονο γαστρονομικό concept με έδρα το Μονακό, που εστιάζει στο private dining, τα themed dinners και τις cooking classes
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.