Θεματα

Fly me. Έχεις πιει καφέ ανάμεσα στα σύννεφα;

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
365658-756124.jpg

Πίνεις το παγωμένο καφεδάκι σου (το οποίο μπορεί να είναι και cocktail, εμείς δεν κρίνουμε κανέναν) και κοιτάς το απέραντο μπλε από κάτω σου, χωρίς να μπορείς να ξεχωρίσεις ακριβώς που τελειώνει η θάλασσα και που αρχίζει ο ουρανός. Ξαφνικά νιώθεις ένα χάδι στην πλάτη. Γυρνάς και βλέπεις ένα παιχνιδιάρικο σύννεφο να περνάει ξυστά από δίπλα σου.

Αυτό συμβαίνει στο Fly me, που ονομάστηκε έτσι γιατί σου δίνει την αίσθηση ότι στα αλήθεια πετάς. Σκαρφαλωμένο στην πλαγιά του βουνού πάνω από τη διάσημη παραλία Κάθισμα, σε υψόμετρο 600μ. περιτριγυρίζεται στην κυριολεξία από σύννεφα και έχει στα πόδια του όλο το Ιόνιο.

Ανοίγει από τις 10π.μ. για καφέ και υπέροχα, πληθωρικά πρωινά με τοπικά προϊόντα (θα ανακαλύψεις ομελέτες, αλμυρά pancakes, scrambled eggs, γιαούρτι με μαρμελάδα και πολλά ακόμα). Μεγάλο ατού είναι και τα χειροποίητα γλυκά (όπως γαλακτομπούρεκο, μπακλαβάς, τιραμισού, banoffee, τάρτες κ.α.), που παρασκευάζονται καθημερινά εδώ και σε στέλνουν στον παράδεισο.

Από το απόγευμα μέχρι αργά τη νύχτα όμως θα βιώσεις την πραγματική μαγεία. Πιες το ποτό ή το cocktail σου (στον κατάλογο θα βρεις πάνω από 15 προτάσεις) στο χείλος του γκρεμού, απόλαυσε το φαντασμαγορικό ηλιοβασίλεμα και ξέχασε τα όλα. Τώρα είσαι στην κορυφή του κόσμου.

Εξάνθεια, 2645099231, www.flymelefkada.gr, Fb: FLY ME – Sun & Stars bar

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.