Θεματα

Έχεις βρει τα πιο κολασμένα παγωτά της Αθήνας;

Καλοκαίρι χωρίς παγωτό απλά δεν είναι καλοκαίρι. Τελεία και τριμμένο μπισκότο. 

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
ΤΕΥΧΟΣ 624
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
365353-755470.jpg

Αν αναζητάς το ένα και μοναδικό, το παγωτό εκείνο που θα σε κάνει να κολλήσεις για πάντα, πρόσθεσε στη λίστα αναζήτησης και αυτά τα δύο παγωμένα θαύματα:

Zuccherino

Zuccherino

Το λες και γεμίζει το στόμα σου, φαντάσου τι έχει να γίνει όταν το φας κιόλας. Με περισσότερες από 100 γεύσεις χειροποίητου παγωτού που ξεκινούν από τις κλασσικές και φτάνουν μέχρι την πάστα φλώρα και το death by chocolate (θάνατος από σοκολάτα, ωιμέ!), αποκλείεται να μην βρεις αυτή που θα σε κάνει να λιγοθυμήσεις. Όλα τα παγωτά φτιάχνονται με φρέσκο γάλα και μόνο, χωρίς συντηρητικά και περιττές θερμίδες και αν θες μπαίνουν σε χωνάκια…red velvet (ναι, λέω αλήθεια). Μητροπόλεως 80, Μοναστηράκι, 210 3213015, www.zuccherino.gr, Fb: Zuccherino Ζαχαροπλαστείο

Buffala Gelato

Buffala Gelato

Σκέψου μια φρεσκοψημένη χειροποίητη βάφλα που μόλις ξεφουρνίστηκε και σου σπάει τη μύτη. Φαντάσου την να διπλώνεται σε χωνάκι και να γεμίζει με δύο, τρεις, (τέσσερις;) μπάλες παγωτού που φτιάχτηκαν με βουβαλίσιο γάλα. Από πάνω εννοείται πως ρέει καυτή πραλίνα φουντουκιού. Το γράφω και θέλω να βάλω τα κλάματα. Αρτέμιδος 1, Πλατεία Εσπερίδων, Γλυφάδα, 210 8946000

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.