Θεματα

Μια καλοκαιρινή ANASA στον Πόρο

Η οργανωμένη παραλία που έχει ό,τι ζητάς για τη χαλάρωσή σου 

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
365085-754885.jpg

Ιδανικός προορισμός ο Πόρος, όχι μόνο λόγω της κοντινής του απόστασης από την Αθήνα, αλλά και γιατί είναι ένα πραγματικά παραδοσιακό και πανέμορφο νησί, σαν αυτά που απέχουν δέκα και παραπάνω ώρες με το καράβι. Ένας από τους λόγους να τον επισκεφθείτε είναι και οι θάλασσές του, οργανωμένες ή ήσυχες, για ρομαντζάδα ή ιδανικές για οικογένειες. Εμείς θα σας προτείνουμε την οργανωμένη παραλία ANASA στο Μεγάλο Νεώριο, διαμορφωμένη με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Εδώ, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει το μενού, με τους ανθρώπους του ANASA να επιλέγουν καθημερινά τα πιο φρέσκα τοπικά προϊόντα (ζυμωτό ψωμί, όσπρια, ζυμαρικά, λαχανικά, φρούτα και μυρωδικά, γιαούρτι, τυριά, αλλαντικά, μέλι και γλυκά του κουταλιού) και να δημιουργούν καταπληκτικές γευστικές προτάσεις.

Μπορείτε, φυσικά, να επιλέξετε ένα ποιοτικό καφέ, ένα καλοφτιαγμένο κοκτέιλ ή ένα δυναμωτικό χυμό, και να απολαύσετε μια μαγική παραλία, που θα σας ξεκουράσει και θα σας χαλαρώσει. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο facebook: anasacafe (6944971098). 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.