Θεματα

Μια καλοκαιρινή ANASA στον Πόρο

Η οργανωμένη παραλία που έχει ό,τι ζητάς για τη χαλάρωσή σου 

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
365085-754885.jpg

Ιδανικός προορισμός ο Πόρος, όχι μόνο λόγω της κοντινής του απόστασης από την Αθήνα, αλλά και γιατί είναι ένα πραγματικά παραδοσιακό και πανέμορφο νησί, σαν αυτά που απέχουν δέκα και παραπάνω ώρες με το καράβι. Ένας από τους λόγους να τον επισκεφθείτε είναι και οι θάλασσές του, οργανωμένες ή ήσυχες, για ρομαντζάδα ή ιδανικές για οικογένειες. Εμείς θα σας προτείνουμε την οργανωμένη παραλία ANASA στο Μεγάλο Νεώριο, διαμορφωμένη με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Εδώ, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει το μενού, με τους ανθρώπους του ANASA να επιλέγουν καθημερινά τα πιο φρέσκα τοπικά προϊόντα (ζυμωτό ψωμί, όσπρια, ζυμαρικά, λαχανικά, φρούτα και μυρωδικά, γιαούρτι, τυριά, αλλαντικά, μέλι και γλυκά του κουταλιού) και να δημιουργούν καταπληκτικές γευστικές προτάσεις.

Μπορείτε, φυσικά, να επιλέξετε ένα ποιοτικό καφέ, ένα καλοφτιαγμένο κοκτέιλ ή ένα δυναμωτικό χυμό, και να απολαύσετε μια μαγική παραλία, που θα σας ξεκουράσει και θα σας χαλαρώσει. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο facebook: anasacafe (6944971098). 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.